Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: Firefox devine prost?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

E si netscape. 4.07 a fost un browser bun pentru windows 95, procesoare sub 200 mhz
    Problema e de extensii

Update: am testat in paralel 2.20 si 3.5.5. Parca totusi 3.5.5 e mai rapid.

@giginamol
    Pt comaptibilitate: http://www.mrtech.com/extensions/
    3.6beta 4 merge "peste" 3.5.5 ?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

@1nesco nope nu merge.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am facut trecerea la Chrome, si pana acum sunt multumit. FF era deja prea greoi chiar daca nu aveam numa 3-4 addon-uri.

Versiunea de developer de la Chrome care permite instalarea de addonuri deja e chiar ok, addonuri incep sa apara si merge MULT mai bine decat FF.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Cred ca si eu voi face trecerea cat de curand, ca ma dispera deja...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

djpro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th December 2006
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Browsere

Din experienta de lucru cu tot felul de browsere atit in LINUX cit si in XP pot expune citeva constatari: FF este cel mai mare mancator de resurse si nu-l folosesc decit pentru citeva addonuri care nu merg pe Flock. Seamonkey este cel mai OK pentru navigare uzuala, nu maninca resurse si nu crapa. Evitati ORCA Browser, este o prostie, se blocheaza si pe linux si pe Win si maninca si o groaza de resurse. Mai bun ar fi Avant din care e deviat ORCA. La Avant versiunea USB este cea mai tare. Flock este o versiune mai reusita a Firefox si poate fi folosit cu multe din addonurile FF. Pe linux l-am testat serios, poate rula fara probleme citeva luni fara sa-l restartezi. Chrome nu-mi place, nu pot spune ca este rau dar m-am obisnuit cu Seamonkey care foloseste designul vechiului Netscape. Opera este iar un super browser, mai ales ca poti vedea foarte repede un site cum vrei, chiar si numai text si inlocuiesti astfel LINKS. Mai are o treaba buna Opera, anume sincronizarea. Ai oriunde l-ai deschide toate bookmarkurile tale. Acum face si FF treaba asta, dar nu o folosesc ca nu ma mai intereseaza. Opera mai are un avantaj, salveaza totul in el, il iei pe stick si gata.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

eu unul nu am observat diferenta in ce priveste resursele, computerul acopera rami, nu asta e ideea oricum, ideea e ca observ fel de fel de buguri, pe vista la un moment dat, dupa cateva luni de folosire nu se mai salva istoria paginilor web, alta data nu salva parole, acuma am windows 7 si ma oftica ca nu mai merge la fel search-ul din bara,clacheaza din senin si iese indifernt ce as face, fel de fel de chestii micute care nu merg deloc bine si nu are cum sa fie de la windows ca e cu licenta deci no bugs.
    Acum 1,5 ani eram fan Opera, fara sa fi testat Mozilla, am incercat Firefoxul si mi-a placut, mergea super, insa acum, pe zi ce trece sunt din ce in ce mai dezamagit, se pare ca nu sunt singurul.

Liviu Timar este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    1st December 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Axe, ai o bere
    Am crezut ca mie mi se pare ca nu e chiar asa de rapid, mai ales dupa ce il laudau ca e de X ori mai rapid decat versiunea anterioara 2.20...
    Nu tin neaparat sa folosesc 3.5.5 mai ales ca nu e comaptibil cu versiunile anterioare de extensii si la customizegoogle.com nu renunt
    Din punct de vedere al vitezei de randare este rapid, nu zic nu, doar ca pare instabil si se misca greu in lucrul cu interfata lui, efectiv... Memorie mai am libera chiar si atunci cand incepe sa se miste prost, deci nu cred ca e de la asta.

Si eu am trecut la Chrome pt navigare uzuala, dar inca mi se pare cam "subtirel". O sa testez versiunea care permite addon-uri si o sa caut ce addon-uri exista.

In schimb, cea mai mare "revolutie" a fost cand am inlocuit la birou Firefox-ul care crapa in draci si era des inutilizabil cu ultima versiune de Opera, 10.10. Folosisem in trecut Opera dar am renuntat la el pentru FF, dar acum pot sa spun ca mi s-a parut mult peste, incepand de la pagina de web (opera[.]com) si pana la interfata si viteza browserului. Are multe functionalitati foarte faine (probabil existente din versiuni anterioare), cum ar fi search-ul din address bar in Google (cu "g") si Wikipedia (cu "w") - stiu ca exista de mai demult, posibilitatea de a face din orice search field search in toolbar si in address bar (de ex mi-am asociat search-ul unui dictionar cu "roen" si acum ca sa traduc un cuvant din romana in engleza scriu in address bar "roen cuvant"), preview-ul paginii din tab, sincronizarea bookmark-urilor, de care spunea si djpro si altele.

Chiar si marele motiv pentru care probabil multi dintre noi stam pe FF, si anume Firebug, incepe sa aiba o alternativa pe Opera: DragonFly. La prima vedere are ceva mai multe functionalitati decat Firebug, dar inca e beta si merge greut. Astept cu interes versiunile viitoare.

Prevad un viitor apropiat greu pt FF, mai ales in calculatoarele mele.
    Ultima modificare făcută de Liviu Timar; 8th January 2010 la 01:47.

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    93
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu folosesc Opera de cativa ani buni. Sa fie vreo 6, cred. Mai deschid din cand in cand Firefox datorita Error Debuger'ului ce ma ajuta foarte mult in detectarea erorilor de javascript. Are si Opera Error Console, dar parca nu da acelasi randament (ori nu i-am acordat eu prea multa atentie). Am avut tentative de a migra pe firefox, dar nu se compara cu Opera, pe care il folosesc si ca rss reader, client de email, iar ultima lor inventie, Opera Unite, rulez. In rest, nici sa nu aud de Internet Explorer , si intr-adevar, Chrome e o optiune destul de rapida, dar deocamdata e destul de light. Vom vedea cum se va comporta cand va ajunge la capacitatea de functionare a Oper'ei.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Thumbs up Ce sistem si so aveti pt firefox?

Deci raman profund uimit cand spuneti ca FF 3.5.5 nu e destul de rapid
    Tocmai mi-a facut un update la 3.5.6 si inclusiv cu 512 ram si un procesor mai vechi era super ok pe XP.
    Cu inca 1GB ram efectiv zbarnaie inclusiv la 60 taguri deschise si zeci de extensii.
    Nu pot sa-mi imaginez ce site-uri va intarzie asa de mult. Poate ceva scapari din firewall sau incopatibilitati cu alt sistem de opreare sau aplicatii locale. Vedeti pe la setari ca sunt destule.

Raman la concluzia ca pt webmasteri FF 3.5.6 ramane browserul ideal.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    741
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu am incercat de curand Chrome si am fost foarte dezamagit.
    E chel, n-am gasit plug-in seo pentru el, nici nu m-am prins cum sa-mi customized bookmarks-ul si cand era instalat Firefoxul dadea rateuri.

Cand l-am dezistalat Firefox-ul si-a revenit.
    Pentru ca folosesc SeoQuake, Firefox e preferatul meu.
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. google plateste prost?
    De suMMer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 10th January 2010, 12:47
  2. Whu is Zu? Sau cat de prost sa fii...
    De w!ll în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th September 2008, 13:25
  3. De ce e WEB-ul .RO atat de prost?
    De Antauri în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th January 2008, 19:13
  4. ad-uri platite prost
    De kmedia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th November 2007, 02:07
  5. Google devine enervant !