1nesco, tu zici ca esti pe XP.
Sa fie posibil sa nu-i placa lui firefox in Vista? Ceilalti care aveti probleme ce OS aveti ? Eu cu vista am probleme...
Am testat viteza de raspuns la multe browsere si singurele browsere care m-au multumit au fost Opera si Chrome.FF consuma foarte multe resurse,este prea laudat parerea mea.Mai este si K-meleon un browser interesant.
Opera recomand pentru ca ofera si securitate si viteza si multe addonuri.Cred ca va ramane multa vreme browserul nr 1.
Instabilitatea provocata de Firefox in cazul unuia dintre sistemele mele era determinata de hardware. Am schimbat memoriile intre ele iar de atunci nu mi-a mai crapat nici macat o singura data Firefox-ul. M-am invatat cu el si nu as putea renunta la a lucra cu ad-onurile pe care le ofera comunitatea Mozilla pentru el.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)