Postat în original de
danieladinca
@ karismasand
E si asta o optiune... Vor fi multi care vor promova okazii.ro pe 0,2 bani - ca 2 lei e prea mult

Totusi, sa nu uitam ca okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri din ro - ca si trafic - si multe brand-uri si-au rezervat un loc si isi listeaza produsele acolo, cel putin pentru brand-awareness. De exemplu DOMO, care beneficiaza de promovare speciala in cadrul okazii, contrar regulilor pentru utilizatorii de rand.
Chiar sunt foarte curioasa cum va evolua aceasta idee si am de gand sa urmaresc indeaproape "fenomenul" ...
@ Tom
S-ar putea ca pentru promovarea prin afiliere, tu ca vanzator pe okazii, sa platesti ceva in plus.
Sau s-ar putea sa incerce ceva gen 2parale, okazii sa fie un intermediar.
Depinde cum vezi tu ocazii. Eu am o alta imagine despre ocazii. Fost magazin de second hand, actual magazin de "arsuri" + second hand.
Am cumparat de pe ocazii un singur produs in ultimii 5 ani: o moara de cereale pt tata (noua), pe principiul, nu licita la 5 mil, liciteaza pt becul de 5 ron! In rest nimic "nou" nu are pret bun, implicit NU este NICI o ocazie.
Am vandut tot ce vroiam sa vand, pentru ca aveam pret bun, dar doar SECOND, pentru ca imi vindeam din balariile din casa. NU am vandut produse noi, pt ca nu am magazin, si oricum nu mi-as lega magazinul de ocazii, mai ales daca te cheama DOMO.
Daca esti DOMO si ai concurent EMAG, ALTEX, F64..... tu ai strategie sa te duci pe ocazii? Eu cred ca e o greseala majora, dar sunt convins ca cei de la marketing sau agentia care se ocupa de Domo au alte date.
Si intrebarea mea este alta: de cand e domo brand? Brand la ce? Ce are domo deosebit de il face brand? Pe ce nisa?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.