Rezultate 1 la 10 din 118

Subiect: Afiliere okazii.ro

Afișare hibrid

danieladinca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

@ karismasand
    E si asta o optiune... Vor fi multi care vor promova okazii.ro pe 0,2 bani - ca 2 lei e prea mult
    Totusi, sa nu uitam ca okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri din ro - ca si trafic - si multe brand-uri si-au rezervat un loc si isi listeaza produsele acolo, cel putin pentru brand-awareness. De exemplu DOMO, care beneficiaza de promovare speciala in cadrul okazii, contrar regulilor pentru utilizatorii de rand.
    Chiar sunt foarte curioasa cum va evolua aceasta idee si am de gand sa urmaresc indeaproape "fenomenul" ...

@ Tom
    S-ar putea ca pentru promovarea prin afiliere, tu ca vanzator pe okazii, sa platesti ceva in plus.
    Sau s-ar putea sa incerce ceva gen 2parale, okazii sa fie un intermediar.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de danieladinca Vezi Post
    @ karismasand
    E si asta o optiune... Vor fi multi care vor promova okazii.ro pe 0,2 bani - ca 2 lei e prea mult
    Totusi, sa nu uitam ca okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri din ro - ca si trafic - si multe brand-uri si-au rezervat un loc si isi listeaza produsele acolo, cel putin pentru brand-awareness. De exemplu DOMO, care beneficiaza de promovare speciala in cadrul okazii, contrar regulilor pentru utilizatorii de rand.
    Chiar sunt foarte curioasa cum va evolua aceasta idee si am de gand sa urmaresc indeaproape "fenomenul" ...

@ Tom
    S-ar putea ca pentru promovarea prin afiliere, tu ca vanzator pe okazii, sa platesti ceva in plus.
    Sau s-ar putea sa incerce ceva gen 2parale, okazii sa fie un intermediar.
    Depinde cum vezi tu ocazii. Eu am o alta imagine despre ocazii. Fost magazin de second hand, actual magazin de "arsuri" + second hand.

Am cumparat de pe ocazii un singur produs in ultimii 5 ani: o moara de cereale pt tata (noua), pe principiul, nu licita la 5 mil, liciteaza pt becul de 5 ron! In rest nimic "nou" nu are pret bun, implicit NU este NICI o ocazie.
    Am vandut tot ce vroiam sa vand, pentru ca aveam pret bun, dar doar SECOND, pentru ca imi vindeam din balariile din casa. NU am vandut produse noi, pt ca nu am magazin, si oricum nu mi-as lega magazinul de ocazii, mai ales daca te cheama DOMO.

Daca esti DOMO si ai concurent EMAG, ALTEX, F64..... tu ai strategie sa te duci pe ocazii? Eu cred ca e o greseala majora, dar sunt convins ca cei de la marketing sau agentia care se ocupa de Domo au alte date.

Si intrebarea mea este alta: de cand e domo brand? Brand la ce? Ce are domo deosebit de il face brand? Pe ce nisa?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca esti DOMO si ai concurent EMAG, ALTEX, F64..... tu ai strategie sa te duci pe ocazii? Eu cred ca e o greseala majora, dar sunt convins ca cei de la marketing sau agentia care se ocupa de Domo au alte date.
    @Tom dupa cate stiu eu DOMO nu are nici o treaba cu onlineul. Sper sa nu gresesc dar magazinul lor online este un serviciu externalizat si operat de catre o alta firma in schimbul unui comision. Respectivii se ocupa cam de tot ceea ce inseamna online.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 27th February 2013 la 22:39.

danieladinca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Fost magazin de second hand, actual magazin de "arsuri" + second hand.
    Ai zis bine cu "fost"...
    Cat despre partea a doua a afirmatiei - te "arzi" si cand cumperi offline. Cumperi de la un magazin cu factura, esti protejat, cumperi din targ, iti asumi niste riscuri.

Si intrebarea mea este alta: de cand e domo brand? Brand la ce? Ce are domo deosebit de il face brand? Pe ce nisa?
    Cred ca deja ducem discutie spre alt nivel, si o dam in offtopic.
    Imi plac dezbaterile si respect parerile altora, dar nu e cazul pe acest topic. E ok ?

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    @DOMO nu are nici o treaba cu onlineul.
    Ceva ce nu stiam...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37
  3. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th July 2010, 22:49
  4. Magazin pe Okazii.ro
    De CODEX în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th August 2009, 14:58
  5. Nou program de afiliere
    De Marius Mailat în forumul Link-uri/Bannere