Dorin sunt convins ca 2parale si-a facut partea sa de treaba in mod onorabil, eu unul nu am avut nici o problema pe parioada cand am lucrat prin 2parale din partea vostra. Singurele probleme au fost din partea magazinelor, cum este si in acest caz.
E adevarat ca sunt destui afiliati care nu reusesc sa faca distinctie intre ce tine de magazine si ce tine de 2parale.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Dragos Bunea
Si ca sa fac exces de zel (sau nu) am sa-l rog pe domnul Dorin Boerescu sa respecte regulile acestui forum, reguli ce presupun ca primul post sa fie facut aici:
Prezentare forumisti, nu ca nu l-ar cunoaste majoritatea membrilor dar daca tot ii tragem de urechi cu prima ocazie pe pustii ce incalca aceasta regula, eu zic ca ar fi si citez "fair" sa facem la fel si cu ceilalti membrii indiferent de statutul lor.
Cred ca este cam deplasata cererea, a postat acum pentru ca a fost "nevoit" sa raspunda unor acuze nu tocmai placute, nu pentru ceea ce doresc majoritatea membrilor.

Postat în original de
Dragos Bunea
Iar ca sa fiu ontopic o sa pun o intrebare directa domnului Dorin Boerescu: Au fost prinsi cei de la Oktal ca anulau comenzi valide? Eu zic ca ar fi "fair" sa spuneti lucrurilor pe nume, afiliatii au dreptul sa stie acest lucru.
Nu cred ca este etic sa dea astfel de informatii fara acordul Oktal, si fi sigur ca ei nu o vor face, pentru ca si asa au iesit cu imaginea destul de sifonata.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama