Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 96

Subiect: google plateste prost?

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Daca tot ne plangem.... la mine e horror. Decembrie, care trebuia sa fie cea mai buna luna, e cea mai proasta din tot anul. CPC-ul a scazut groaznic - a ajuns la 2-3 centi (si nu pe cateva zile ci pe toata luna). Chiar daca a crescut traficul, tot nu poate face fata la cat a scazut pretul unui click.

Sunt tare curios cat o sa dureaze toata treaba asta.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

eu ma tot gandesc ca trebuie sa fie foarte rentabil adwords, cat oare ia google la un click de 1 cent?

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    131
    Putere Rep
    34

Implicit

Mi s-ar parea normal sa ia tot 1 cent; vorba aia : 50-50.

Daca zilele trecute amers cum a mers, astazi a fost cel mai naspa ever. Trebuie sa recunosc ca a fost si ziua in care am incercat o chimbare de culori in ads, care se pare ca nu mi-a adus decat o scadere dramatica a nr de clickuri.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

eu nu stiu ce sa zic, cu cat muncesc mai mult,cu cat deschid alte site-uri cu atat castigurile mele scad.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Am reusit performanta de-a mentine castigurile o saptamana, dar se pare ca de ieri ii gata.. au picat si mai rau si asta din cauza ca am disparut de pe prima pagina la cateva cautari importante si eu care credeam ca scap de asta in perioada aceasta.. ce lume cruda.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Acelasi lucru il sesizez si eu pe piata .ro . Unde inainte aveam 5 centi pe click / .ro, acum am 1 cent / click . Se pare ca toata piata .ro a ajuns la nivelul asta.

Am vazut ca o zi mi-au tinut un banner cu ING si cred ca toate click-urile erau 1 cent. Pentru carcotasi - nu am testat dand click pe reclama, insa avand vreo 30 de click-uri si 30 de centi in cont cu ING up toata ziua, am ajuns la concluzia asta.

Pentru advertiseri momentan cred ca este bine pentru ca platesc putin / click, dar in curand multi publisheri romani vor renunta la adsense. Atunci sa-i vedem pe micuti.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    [..] dar in curand multi publisheri romani vor renunta la adsense. Atunci sa-i vedem pe micuti.
    Esti sigur de asta? Renunt la adsense pentru ce ? Pentru neogen ,etarget? [ma refer strict la siteuri cu continut romanesc, hai si bidvertiser mai nou ] . Tu ai renuntat la adsense sau ai renunta?
    Pe .com sta altfel treaba, daca se mentin asa vor pierde mult teren cei de la Google, au competitie, pe cand aici nu cred ca vor renunta mai mult de 15-20% din publisheri...

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Miromulus Vezi Post
    Daca tot ne plangem.... la mine e horror. Decembrie, care trebuia sa fie cea mai buna luna, e cea mai proasta din tot anul. CPC-ul a scazut groaznic - a ajuns la 2-3 centi (si nu pe cateva zile ci pe toata luna). Chiar daca a crescut traficul, tot nu poate face fata la cat a scazut pretul unui click.

Sunt tare curios cat o sa dureaze toata treaba asta.
    Chestia asta am observat-o zi eu... desi traficul a crescut cu 50% incasarile au scazut vertiginos... se pare ca in campania electorala a fost mai bine decat se vorbea...

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Esti sigur de asta? Renunt la adsense pentru ce ? Pentru neogen ,etarget? [ma refer strict la siteuri cu continut romanesc, hai si bidvertiser mai nou ] . Tu ai renuntat la adsense sau ai renunta?
    Pe .com sta altfel treaba, daca se mentin asa vor pierde mult teren cei de la Google, au competitie, pe cand aici nu cred ca vor renunta mai mult de 15-20% din publisheri...
    Eu am renuntat pe unele site-uri si ma gandesc sa renunt de tot pe .ro
    Prefer sa nu iau nimic si eventual "sa merg pe minus" decat sa iau 1 cent/click.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Acelasi lucru il sesizez si eu pe piata .ro . Unde inainte aveam 5 centi pe click / .ro, acum am 1 cent / click . Se pare ca toata piata .ro a ajuns la nivelul asta.

Am vazut ca o zi mi-au tinut un banner cu ING si cred ca toate click-urile erau 1 cent. Pentru carcotasi - nu am testat dand click pe reclama, insa avand vreo 30 de click-uri si 30 de centi in cont cu ING up toata ziua, am ajuns la concluzia asta.

Pentru advertiseri momentan cred ca este bine pentru ca platesc putin / click, dar in curand multi publisheri romani vor renunta la adsense. Atunci sa-i vedem pe micuti.
    Danielu, sunt absolut sigur ca piata .ro nu va renunta la adsense cel putin nu in urmatorii 2 ani deoarece e timpul prea scurt si noi nu avem alta solutie de monetizare mai buna. Eventual exista o a2a solutie si anume lumea sa blocheze toate campaniile adwords de 1 cent si toti advertiseri vor fi obligati sa faca campanii decente, o sa vezi cum in curand
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. NOU! Google plateste si prin Western Union
    De Netul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 611
    Ultimul Post: 29th September 2016, 21:28
  2. Whu is Zu? Sau cat de prost sa fii...
    De w!ll în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th September 2008, 12:25
  3. Google plateste pentru numarul de impresii?
    De loco în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th June 2008, 14:31
  4. De ce e WEB-ul .RO atat de prost?
    De Antauri în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 20th January 2008, 18:13
  5. Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 2nd April 2007, 01:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte