barosanu, pe principiul "succesul altuia merge si la mine, ca doar sint mai destept decat el"..multi cred ca daca imita sau copie pot avea si ei la fel.
Pot avea la fel..sau poate chiar mai bine...dar trebuie sa ai destul de multe cunostinte in domeniul asta.
aditza, site-urile trebuiesc facute ptr useri, nu ptr plati/click-uri.
Daca te adresezi unui animit tip de useri...ai sanse sa iti iei click-uri sau nu. Important e sa iti iei, altfel..degeaba faci site-ul daca nu iti iei click-urile.
Cat despre "nise"...eu nu ma pricep la astea...am citit o garamada de info despre ele..nu mi-am batut capul. Site-ul meu nu e o nisa, e un site destul de general....important e sa creezi relevanta intre reclame si contintu. Apoi o sa iti iei si click-uri...indiferent cat de prost platite sint...ideea e sa iti iei click-uri.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Legat de filtrare, cum pot sti cat primesc pentru un click pe o anumita reclama. Inainte era mai simplu, pe vreamea cand Adlogger-ul detecta si destinatia reclamelor. Dar acum nu am nicio idee.
Daca e MFA, clar nu iti iei click-uri platite bine.
Daca redirecteaza, e posibil sa nu iei click-uri platite bine.
Daca e o cautare a unui motor obscur de cautare, e posibil sa nu iei click-uri platite bine.
.....................
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Un site de genul asta 202*0ok.com ( fara steluta ) intra in categoria ad prost platite? Dupa modul in care-s plasate reclamele ( prima parte a site-ul e lipsita de orice content si e doar reclama )?
p.s. eu filtrez orice site care redirectioneaza catre mean*while.com de genul:
si cam orice site care are tone de reclama pe el pentru ca daca afiseaza atata reclama, clar aia e sursa lui de venit si va face tot posibilul sa-si maximizeze profitul prin cheltuieli minime.Cod PHP:antiviru*s2u.info
antiviru*sall.info
antiviru*sdow*nload.ws
antivirusdo*wnloadsite.com
antiv*iruses-so*ftware.com
antivir*ussoftwarepric*eguide.info
asianblac*kindianwhite*sex.com
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)