QUICK CASH este atunci cand banii vin de la o persoana juridica (Google) catre o persoana fizica (publisherul este de cele mai multe ori persoana fizica). Gasiti denumirile serviciilor W-U aici.
QUICK CASH este atunci cand banii vin de la o persoana juridica (Google) catre o persoana fizica (publisherul este de cele mai multe ori persoana fizica). Gasiti denumirile serviciilor W-U aici.
SUPER ! Dar care sunt costurile noastre ca publisher ? De mult asteptam metoda aceasta ca de cand am inceput sa primesc am adunat vreo 5 dar nu mi-am incasat nici unul (toata sunt de anul asta si sper sa mai fie valabile)
Si eu. Prefer sa platesc un comision mai mare decat sa astept 40 de zile un cec. Oricum... pot spune ca google ne-a facut o surpriza placuta![]()
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
am bifat si eu, 15 dolari nu e un comision asa mare cand te gandesti cat de repede iti primesti banii![]()
Ultima modificare făcută de Emil Chelariu; 28th September 2007 la 14:34.
:)
Eu la banca plateam $24 DHL + $14 comisionul bancii -> $38
Deci pana in 500 iesi mai ieftin.
Din pacate, sau din fericire, eu nu ma incadrez in 500, dar cred ca merita totusi, decat sa mai astepti o luna, pe langa mai pui ca scapi de privirile acuzatoare ale doamnelor de la banca (se uita la mine parca sunt sigure ca am furat banii de pe net) si banii nu mai intra asa la vedere intr'un cont bancar, prietenii stiu de ce.
Sunteti siguri ca e 15 USD si nu 400 USD ? pentru 4000 USD ?
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 28th September 2007 la 10:30.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Fiti atenti ca QuickPAY si QuickCASH nu inseamna acelasi lucru.
Daca bifati metoda de plata QuickCash, va puteti ridica banii in Bucuresti doar la aceste agentii:
Cautati aici pentru orasul vostru:BANCA ROMANEASCA S.A
Street Address1: 35 UNIRII BOULEVARD
Street Address2:
City: BUCHAREST
Zip:
Phone: (21) - 3059494
PIRAEUS BANK MIHAIL KOGALNICEA
Street Address1: PTA MIHAIL KOGALNICEANU NR 3
Street Address2: DISTRICT 5
Zip:
Phone: (21) - 3060165
DARK POMA 1
Street Address1: STR SCORUSULUI NR 6
Street Address2: SECTOR 4
Zip:
Phone: (21) - 3060165
MAAN PRESTIGE
Street Address1: CAL. FLOREASCA 111-113
Street Address2: PRESTIGE SHOPPING CENTER
Zip:
Phone: (21) - 3157922
About Western Unionź
Nu are cum sa fie 15$ nici la 400, dar la 4000 nici atat... Mie din State (Virginia) in Romania (Bucuresti) mi-au luat 20$ pentru 100$ trimisi... Asta asa, la un transfer standard, fara google, fara quick pay, etc... Doar daca au transferurile google un pret special, dar sincer nu cred ca e asa putin... E prea putin 15 usd...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)