interesant are cineva un link catre ceva oficial?
Vreo sansa ca paymentul prin western union sa ajunga mai repede decat cel prin EFT? Ce credeti?
interesant are cineva un link catre ceva oficial?
Vreo sansa ca paymentul prin western union sa ajunga mai repede decat cel prin EFT? Ce credeti?
Nu gasesc comsioanele pt western union, am gasit un tabel mai vechi, incepe de la 20 de dolari in sus, in functie de suma.
am gasit si o lista cu comisioane, oare pt QUICK cash-ul asta a lui google se aplica tabelul de jos, Quick pay?
http://www.leumi.ro/pdf/western.pdf
ati bifat careva optiunea?![]()
Ultima modificare făcută de Cristi_XP; 28th September 2007 la 03:11.
Da, eu![]()
QUICK CASH este atunci cand banii vin de la o persoana juridica (Google) catre o persoana fizica (publisherul este de cele mai multe ori persoana fizica). Gasiti denumirile serviciilor W-U aici.
SUPER ! Dar care sunt costurile noastre ca publisher ? De mult asteptam metoda aceasta ca de cand am inceput sa primesc am adunat vreo 5 dar nu mi-am incasat nici unul (toata sunt de anul asta si sper sa mai fie valabile)
si comisionul pentru plata prin western (care in mod normal este cam 25EURO/tranzactie) cine o plateste ? nu mai bine asteptam un pic ?
Cand vad astfel de afirmatii dupa mai bine de 100 de interventii pe acest thread nu pot sa ma intreb : "oare unii este analfabet" ? Ca sa il parafrazez pe Lenin spun si eu : invatati, invatati, invatati... sa cautati pe acest forum si cititi ce s-a mai scris, nu dati cu batul in balta...
... sau daca va place asa va pot pune la dispozitie o inregistrere a convorbirii pe care am avut-o cu staff-ul regional Google si unde se spune ca la fiecare 100 de USD trimisi de ei via WU noi trebuie sa platim 250 de USD daca vrem sa ne ridicam banii...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)