Tocmai am descoperit ca plata maxima posibila prin serviciul Western Union este de 10.000 USD, si NU de 5.000 USD cum stiam eu si cum se specifica in contul meu Adsense.
Sper sa va ajute.
Tocmai am descoperit ca plata maxima posibila prin serviciul Western Union este de 10.000 USD, si NU de 5.000 USD cum stiam eu si cum se specifica in contul meu Adsense.
Sper sa va ajute.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Daca ai descoperit pe propria piele, felicitari!
WU are limita 10k dar poate limita de 5k e impusa de adsense. Ca e clar ca au o intelegere speciala cu WU (lipsa comisioanelor). A primit cineva din romania o suma de peste 5k de la adsense prin WU (daca e suficient de nebun sa recunoasca aici)?
Ca eu unul nu as risca sa las 5k inca o luna la adsense in cazul in care nu reuseste transferul. Mai bine selectez cec si sunt sigur ca-mi ajung banii chiar daca ma baneaza astia in luna a 2-a. Oricum mai am pana acolo![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
big, chiar daca alegi metoda de plata prin cec bancar si chiar daca depui cecul la banca pentru a-ti scoate banii, daca intre timp iti este suspendat contul, cecul va fi respins de banca emitenta![]()
Raportare Incalcari Google Adsense
Warcraft3 & Black and White Master
Momentan am mai multa incredere in WU si SSL decat in cutia postala.
Despre asta vorbeam si eu. Limita impusa in contul meu. Ca sa vezi limita, viziteaza pagina :
My account / Payment Details [edit] / Setup Western Union Quick Cash *
Si apasa Continue.
O sa vezi jos (daca eu am aceasta limita, ma gandesc ca orice cetatean Roman o are):
Max Payout Amount: $5,000Eu as fi printre ei. De aceea v-am si spus aici ca sa stiti despre asta.A primit cineva din romania o suma de peste 5k de la adsense prin WU (daca e suficient de nebun sa recunoasca aici)?
PS: De ce sa fii nebun sa recunosti aici ? Nu despre asta vorbim aici ? Si nici nu este impotriva TOS-ului.
PS2: Plata prin WU este de X ori mai buna din orice punct de vedere, in favoarea cec-ului.
@mateiliviu daca cecul e in mana ta vei primi banii chiar daca esti banat. Sigur.
@cristi stiu unde e limita, ma gandeam ca e respectata de adsense, chiar daca WU are limita mai mare (stiam si asta, dar nu stiam daca e la fel in cazul adsense), dar daca ai primit tu atunci e clar.
Referitor la "nebunie" ma refeream la cunoscuta traditie romaneasca cu "capra vecinului" si la cat de sensibil e un cont adsense. Da asa sunt eu mai "curajos".
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)