Asa banuiesc si eu ca un dobitoc a dat click pe reclamele lui si automat a nimerit si pe ale mele. Dar nu meritam si eu un raspuns din partea lor, sa imi spuna cand si ce sa intamplat.
De asemenea imi spui tu mie ca e complicat sa faca sa nu se mai dea click-uri, duble, e asa complicat crezi sa nu mai contorizezi clikurile date de cei care dau de mai multe ori? Iti spun eu ca nu e... oricum astea sun presupuneri de ale mele pentru ca in realitate habar nu am ce sa intamplat, poate kiar am incalcat vreo regula din TOS dar pana nu imi spun ei ce am incalcat, cu ce am gresit ma consider NEVINOVAT.
Sa va mai spun una tare. Un prieten toata ziua nici un click apoi in juma de ora 3 clikuri, stiind ce sa intamplat cu mine le-a dat mail imediat, chiar eu l-am sfatuit sa le dea mail sa intrebe acuma cat inca raspund la mail. Raspunsul lor stiti care a fost, ca nu poate sa ii raspunda daca a fost click atacj dar ca monitorizeaza.... adica tine tu prostule reclama in continuare pe site ca ne ocupam noi sa iti taiem contul cand faci 100, pana atunci ne bucuram de reclama la tine pe site.
toto ai mare dreptate... nici nu stiu de ce ma mai vait, am trait ca idiotu intr-o lume ideala in care am zis ca macar o corporatie ca adsense sunt cinstiti si corecti....