Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Google AdSense mi-au furat banii

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu preveasteam pe alocuri ca dupa intrarea adsense in romania se vor inmulti posturi de genul acesta. Ma astept sa imi fie suspendat si mie contul deoarece chiar eu le-am scris ca mi se pare ca nu sunt contorizate. Erau clickuri inregistrate dar bani nimic. Mi-au spus ca au fost invalid clicks si ma trimiteau la politica loc ca si cum eu as fi dat.
    Acum 2 luni din greseala am dat click pe o reclama, ce mai sunt toata ziua pe pagina mea.
    Eu nu as intra chiar asa in soc sa primesc mail ca am fost banat, desi nu am dat niciodata click in afara de acela.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

OK.. de acord cu "vor cadea multe capete nevonovate" ... de acord cu "Google adsense = nesimtire" ... Insa niciodata, subliniez, niciodata, publisherii mari de tipul softpedia sau mai mari decat ei nu vor fi tratati la fel ca cei multi mici, care sunt cel mai multi... Sa fim seriosi.. Sunt cativa publisheri uriasi, probabil ii numeri pe degetele de la o mana, cativa maricei, si restul d-astia cu suta de dolari la 2 luni... Astia cad, astia sunt supusi la "respectarea TOS" , etc ...

Personal, sunt satul de granzii care isi bat joc de cei mici... dar, asta e lumea in care traim...

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    OK.. de acord cu "vor cadea multe capete nevonovate" ... de acord cu "Google adsense = nesimtire" ... Insa niciodata, subliniez, niciodata, publisherii mari de tipul softpedia sau mai mari decat ei nu vor fi tratati la fel ca cei multi mici, care sunt cel mai multi...
    Probabil ca s-au confruntat si ei cu aceleasi probleme cand au fost"mici". Adlogger e o solutie buna ,a incercat-o cineva cu succes? Daca se poate pune o limita pentru numarul de clickuri pe zi de pe acelasi IP ar trebui sa fie rezolvata problema (?).

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

Hai sa va zic si parerea mea cu numarul de clickuri pe zi. Si eu am fost banat in AdSense acum cateva luni, mi-a trecut. Recent , pe forum softpedia s-a introdus AdSense si fara sa vreau, in ultimile 2 zile cred ca am dat cca. 10 click-uri pe zi pe reclame, de pe ip-ul meu unic care il am. Am dat click doar pe reclame care m-au interesat. Poate parea mare numarul de clickuri care l-am dat pe zi , dar acele reclame chiar m-au interesat. Ar trebui sa primesc ban ?

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Asa banuiesc si eu ca un dobitoc a dat click pe reclamele lui si automat a nimerit si pe ale mele. Dar nu meritam si eu un raspuns din partea lor, sa imi spuna cand si ce sa intamplat.

De asemenea imi spui tu mie ca e complicat sa faca sa nu se mai dea click-uri, duble, e asa complicat crezi sa nu mai contorizezi clikurile date de cei care dau de mai multe ori? Iti spun eu ca nu e... oricum astea sun presupuneri de ale mele pentru ca in realitate habar nu am ce sa intamplat, poate kiar am incalcat vreo regula din TOS dar pana nu imi spun ei ce am incalcat, cu ce am gresit ma consider NEVINOVAT.

Sa va mai spun una tare. Un prieten toata ziua nici un click apoi in juma de ora 3 clikuri, stiind ce sa intamplat cu mine le-a dat mail imediat, chiar eu l-am sfatuit sa le dea mail sa intrebe acuma cat inca raspund la mail. Raspunsul lor stiti care a fost, ca nu poate sa ii raspunda daca a fost click atacj dar ca monitorizeaza.... adica tine tu prostule reclama in continuare pe site ca ne ocupam noi sa iti taiem contul cand faci 100, pana atunci ne bucuram de reclama la tine pe site.

toto ai mare dreptate... nici nu stiu de ce ma mai vait, am trait ca idiotu intr-o lume ideala in care am zis ca macar o corporatie ca adsense sunt cinstiti si corecti....

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    38

Implicit

acel adlogger de care vorbiti nu merge extraordinar DELOC!
    exista un logger putin mai bun si anume http://www.adsensegold.com/
    dar nici acesta nu este perfect....
    o comunicare continua ajuta.... singura solutie care o intrevad...
    Scrieti-le saptamanal /lunar.. nu stiu.

As vrea sa aud mai mult de la Cristian Mezei care a avut aceleasi probleme dar le-a rezolvat. Tind sa cred ca le-a rezolvat cu supotul unora mai mari sau al multimiii... nu stiu... da vreau o solutie eficienta cu care ne putem feri de asa ceva!

Cristi tu care esti patit si trecut prin asa ceva, asteptam sfatul tau!!
    Ultima modificare făcută de Iskander; 22nd April 2007 la 04:57.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    36

Implicit

Doamne ce urasc template-ul asta de pe adsensegold.com

Majoritatea scammerilor folosesc acest template

jeremy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    37

Implicit

Poate cei de la Adsense ar trebui sa ofere posibilitatea utilizatorului sa stabileasca singur numarul maxim de click-uri care se contorizeaza zilnic de la un anumit IP..
    Oare de ce nu o fac ?

Cristi_XP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd March 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    373
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    Probabil ca s-au confruntat si ei cu aceleasi probleme cand au fost"mici". Adlogger e o solutie buna ,a incercat-o cineva cu succes? Daca se poate pune o limita pentru numarul de clickuri pe zi de pe acelasi IP ar trebui sa fie rezolvata problema (?).
    Adlogger imi raporta in jur de 80-90 clicuri pe zi...si eu aveam 20...plus ca fiecare care dadea cate un clic..il raporta ca multiple click..setat la 5 clic/ip/24H.Si daca imi bagam ipul meu sa nu imi arate adurile adsense mie tot imi apareau desi era setat pt ipul meu sa nu apara
    Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    De asemenea imi spui tu mie ca e complicat sa faca sa nu se mai dea click-uri, duble, e asa complicat crezi sa nu mai contorizezi clikurile date de cei care dau de mai multe ori?
    Neogenul parca avea asa ceva... 5clic/ip/ora parca...nu mai stiu exact,daca ar face asta ar fi super ok,de unde sa stiu eu daca nebunul ala nu are ciuda pe mine si incepe sa clickaie aiurea...macar sa fiu informat de adsense sa banez ipul,ca daca ma iau dupa adlogger ar trebui banate toate

alfie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    22nd September 2005
    Posturi
    126
    Putere Rep
    38

Implicit

Intradevar, Neogen-ul are o serie de filtre si la un moment dat chiar era setat ca daca s-a efectuat un click pe o reclama, reclama aceea sa nu se mai afiseze la acea adresa de IP timp de cateva ore. In plus, in cadrul problemelor, Neogen punea la dispozitie chiar si adresele de IP, atat asociatilor care comentau cat si advertiserilor. Din cate am vazut eu pe forum-uri, in momentul in care s-au introdus acele filtre, numarul celor care spuneau ca au fost jefuiti de Neogen a scazut si asta pentru ca efectiv pierdeai prea mult timp pentru a face ceva bani care oricum erau depistati ca fiind fraudulosi. Ar fi ideal daca intr-un fel sau altul ar implementa si Google astfel de filtre care practic ar proteja si advertiserii si publisherii, dar nu o fac pentru a nu le scadea veniturile. In fine, Google's the master, no? Si mi-e teama ca multi publisheri vor cadea acum ca portile's deschise....

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google analytics adsense vs google adsense
    De Cristi G în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd March 2010, 13:30
  2. Cum primesc banii de la google adsense?
    De d_alinus2004 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 29th November 2009, 23:27
  3. de unde ne ridicam banii de la adsense ?
    De EPoX în forumul Google
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 20th May 2009, 14:41
  4. Banii de Adsense
    De Marius Mailat în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 26th March 2009, 11:41
  5. Ce faceti cu banii din Adsense
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th August 2008, 00:02

Permisiuni postare