Postat în original de
dane1505
Eu nu inteleg de ce este acest impozit stupid, pentru ca nu suntem firme.
Dupa ce muncim sa ridicam proiecte, investim bani in hosting si dupa aceea,
cand ne iasa ceva ne ia statul 16%. Pentru ce?Cei 16% NU se duc la pensie sau la sanatate, ca la final sa te alegi cu ceva.
Dar tu ai mers la scoala? pe strada de plimbi? ai stat prin parc? Ei bine toate astea au niste costuri care trebuiesc acoperite de undeva, pentru pensii, sanatate si somaj o sa mai platesti inca 16,5% (sau ceva pe acolo) din banii astia.
Nici mie nu imi place sa dau bani, prefer sa incasez, dar asta, trebuie sa ma integrez in societate
Firmele pot deduce cheltuielile si stim toti, cum fac firmele din Romania, care isi fac cheltuielile in asa fel incat firma sa aiba profit aproape zero.
Dar si tu poti sa iti faci intreprindere individuala, pentru ca sa iti poti deduce cheltuielile, nu te impiedica nimeni, si astfel daca ai venituri mici, bagi cheltuielile casei, curent, gaze, intretinere, telefon etc. si ajungi sa nu platesti impozit, sau sa platesti f putin
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
dane1505
In cazul meu am depus primele doua cecuri in aprilie, pana cand trebuie sa complectez declaratie de venit global si unde platesc?
DAca esti persoana fizica de ce nu ai ales plata prin WU? Este mai rapid si nu costa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama