Citat Postat în original de evolution Vezi Post
Probabil ca s-au confruntat si ei cu aceleasi probleme cand au fost"mici". Adlogger e o solutie buna ,a incercat-o cineva cu succes? Daca se poate pune o limita pentru numarul de clickuri pe zi de pe acelasi IP ar trebui sa fie rezolvata problema (?).
Adlogger imi raporta in jur de 80-90 clicuri pe zi...si eu aveam 20...plus ca fiecare care dadea cate un clic..il raporta ca multiple click..setat la 5 clic/ip/24H.Si daca imi bagam ipul meu sa nu imi arate adurile adsense mie tot imi apareau desi era setat pt ipul meu sa nu apara
Citat Postat în original de haotik Vezi Post
De asemenea imi spui tu mie ca e complicat sa faca sa nu se mai dea click-uri, duble, e asa complicat crezi sa nu mai contorizezi clikurile date de cei care dau de mai multe ori?
Neogenul parca avea asa ceva... 5clic/ip/ora parca...nu mai stiu exact,daca ar face asta ar fi super ok,de unde sa stiu eu daca nebunul ala nu are ciuda pe mine si incepe sa clickaie aiurea...macar sa fiu informat de adsense sa banez ipul,ca daca ma iau dupa adlogger ar trebui banate toate