Azi am gasit un ticnit care a dat clickuri in prostie. Are cel putin 7-8 clickuri pe care google nu le-a contorizat. Cum ma pot proteja de astfel de oameni?
Azi am gasit un ticnit care a dat clickuri in prostie. Are cel putin 7-8 clickuri pe care google nu le-a contorizat. Cum ma pot proteja de astfel de oameni?
Nu stiu. As fi curios si eu. Asta dupa ce Google mi-a desfiintat contul de Adsense.
Am gasit un programel care printre multe altele (din pacate putine versiunea demo) face si asta http://www.asrep.com dar nu sunt sigur ca respect google TOS daca-l instalez.
Easy as a pie. Merci necro. Iti spune el tot ce trebuie sa faci.A durat cam 5 minute sa-l instalez, configurez si sa-l pun la treaba.
O intrebare daca se poate...cam care ar fi setarea optima la click fraud in adlogger? unde spune "A visitor can click a maximum of X ad(s) every X hour(s)."
Eu am setat 5 clickuri intr-o ora. Acum mi se pare cam mult dar chiar si asa a depistat unul. Insa le-a impartit binisor, le-a dat in 45 de minute, nu la rand. Anyway, un tool foarte util si in sfarsit am scapat de teama idiotilor care sa-mi clickaie de 10 ori pe reclame ca sa o incasez de la G
LE: nu-i chiar asa simplu dupa cum vad. Trebuie sa bag si ad wrap ca sa nu le mai afiseze. Hmziii, la treaba
Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 22nd March 2007 la 12:30.
AdLogger te protejeaza de cei care pot sa-ti faca rau fara sa vrea, cum ar fi situatia urmatoare:
Sa zicem ca site-ul tau ofera informatie actualizata zilnic, ceea ce-i face pe unii useri sa revina zi de zi pe site. Si sa zicem ca e cel putin un user care zi de zi da click pe vreo 5-6 ad-uri fara nici o rea intentie - sa zicem ca este chiar interesat de ce scrie pe acele ad-uri si intra sa vada mai mult, si de ce nu, chiar sa cumpere produsele sau serviciile promovate prin acele ad-uri. Ce ziceti, va considera G clickurile respective ca fiind invalide si va bana contul AdSense intr-o astfel de situatie?
Ultima modificare făcută de c_n_m; 22nd March 2007 la 13:02.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)