Am si eu o intrebare: Cum poti sa afli daca poti fi gasit dupa anumite cuvinte pe motoarele de cautare?
Am si eu o intrebare: Cum poti sa afli daca poti fi gasit dupa anumite cuvinte pe motoarele de cautare?
manual: adica faci cautarea si parcurgi paginile pana cand gasesti site-ul tau.
automat: exista tool-uri care verifica asta pentru tine, dar depind de anumiti factori (de ex, tu cauti din romania, el poate cauta din SUA)
te uiti in statistici pe ce cuvinte cheie iti vin vizitatorii.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Completez si eu![]()
- Poti sa te uiti intr-un tool serp
- In Google Webmaster Tools in search queries
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
pe seobook.com este programelul Rank Checker, un plugin pt Firefox, de unde poti verifica pe ce pozitii se afla site-ul tau pe Google, Live si Yahoo, dupa ce cuvinte cheie doresti
Ultima modificare făcută de silcamataru; 24th June 2010 la 14:55.
hobart multumim pentru tool, e mai util decat sa ma holbez manual![]()
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Ultima modificare făcută de Carcotas; 30th June 2010 la 11:17.
Mai exista un tool ii spune Rank Tracker, face parte din suita Link Assistant
http://www.link-assistant.com/rank-tracker/
e mai bun ca si rank checkerul pentru liste de cuvinte cheie lungi, poate genera raporturi saptamnale,zilnice etc, foloseste proxy pt conectare si are si alte chestii utile in el.
Are o versiune free dar cea cu plata e mult mai ok... dar poate il gasiti pe altundeva torrente P2P etc..![]()
Eu folosesc un program foarte usor de utilizat :Free Monitor for Google .
Mie mi se pare un program interesant pentru ca iti bagi tu cuvintele cheie care te intereseaza si el iti zice unde te afli cu acele cuvinte cheie .
In momentul in care faci o imbunatatire la cuvintele cheie astepti sa vezi ce raspuns iti da programul .
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)