Inconstienta sau Frauda ?
link:ku mar-be autiful pics.blogspot.com
Scoateti spatiile
Inconstienta sau Frauda ?
link:ku mar-be autiful pics.blogspot.com
Scoateti spatiile
Poate foloseste codul unui competitor![]()
E plin internetul de astfel de specimene !
In caz ca e vorba de codul unui competitor exista Add Logger![]()
Asta daca acel competitor stie sa-si protejeze codul ...
Cam incalca termenii AdSense... S-ar putea sa fie inconstienta.
Din pacate AdLogger nu te poate proteja daca cineva este rau intentionat. Chiar, stie cineva vreo metoda cu adevarat valabila?
Hmm da .. ai dreptate
Acum mi-am dat seama .. ca pt. a primi acel raport de la AdLogger va trebuie sa pui codul pe pagina respectiva, acolo unde e si ad-ul de la google.
Metoda impotriva furtului codului:
1. Faci cate un url channel pentru fiecare site.
2. O data pe zi deschizi contul Adsense si windows calculator si aduni toate clickurile de pe toate siteurile.
- Daca totalul tau este egal cu totalul din Adsense -> esti ok.
- Daca e o diferenta mica 1-5 clickuri in plus la mia de clickuri iar esti ok ca cei care dau click in G cache sunt inregistrati separat.
- Daca ai o gramada de clickuri in plus -> sh*t ->
3. Deschizi programul favorit de e-mail si scrii un mail la adsense-support in care le spui ca ai xx clickuri de pe un site necunoscut, ca siturile tale sunt: x.com, y.com etc si ca daca sunt clickuri de pe alte site-uri sa blocheze afisarea reclamelor pe acele site-uri + sa scada contravaloarea clickurilor de pe acele site-uri. Totul redactat la modul business.
4. Astepti cateva ore - cateva zile raspunsul (am obs ca daca pui URGENT: in titlul emailului si problema in care ii contactezi e chiar importanta iti raspund foarte repede). In acest timp se tine post - se merge la biserica.
5. Daca raspunsul e ok - am rezolvat situatia - live to fight another day.
- Daca raspunsul e "we noticed invalid clicks ... bla .. bla" inseamna ca nici metoda asta nu merge![]()
PS: codul poate fi furat si neintentionat de incompetenti o data cu designul site-ului, am patit-o.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)