Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Poti ajuta si tu cu un link?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Poti ajuta si tu cu un link?

Salutari tuturor!

De ceva vreme ma ocup de un site de versuri, pe care as vrea sa il duc cat mai sus. Adaug zilnic continut, cate 15 articole, am mai bagat in cateva directoare, am pus link pe unde am mai apuct, am mai postat comentarii in cateva bloguri importante, am cumparat si cateva linkuri de la webmasteri de pe aici, insa mai am nevoie de multe linkuri.

Sunt sigur ca o mare parte dintre voi aveti bloguri si siteuri pe care mi-ati putea scrie si mie un review la site sau mi-ati putea pune si mie un link gratuit. Nu cer linkuri pe siteurile dvs cele mai importante pe care care dvs. probabil vindeti linkuri la preturi mari, ci pe cele mai putin importante.

Sper sa nu sara unii cu gura si sa zica cum ca m-am apucat sa cersesc linkuri pe seopedia sau chestii de genul, desi pare asta.
    Multumesc anticipat si astept raspunsuri aici sau pe pm.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Thumbs down Jenant !

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Sper sa nu sara unii cu gura si sa zica cum ca m-am apucat sa cersesc linkuri pe seopedia sau chestii de genul, desi pare asta.
    Multumesc anticipat si astept raspunsuri aici sau pe pm.
    Chiar asta e ! Cerseala de linkuri.

Explica-mi si mie de ce as pune eu, sau altcineva, linkuri catre un site de versuri? Care probabil, de fapt sigur are doar continut copy/paste. Ca doar nu stai tu sa scrii versuri.

Deci asta cred ca e printre cele mai penibile topicuri citite pe forum... sa te MILOGESTI pentru niste linkuri.

Daca era pentru un site mai rasarit, care avea ceva continut de calitate sau mai stiu eu ce chestie super-mega-extra utila si in beneficiul umanitatii, poate ca mai mergea milogeala...dar pentru un site de versuri ?

Jenant!
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

edy sa ziceam ca te servesc eu cu link pe un site, il servesti si tu pe Seinfeld cu un link pe site-urile tale? sau oricarui alt user de aici ?

edit: tocmai am vazut versurionline .info numai "Live Florin Salam" si tot o data ti-am vazut link-ul de hi5 si pari foarte "hip-hop"
    Ultima modificare făcută de Gin; 28th November 2009 la 16:46.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Chiar asta e ! Cerseala de linkuri.

Explica-mi si mie de ce as pune eu, sau altcineva, linkuri catre un site de versuri? Care probabil, de fapt sigur are doar continut copy/paste. Ca doar nu stai tu sa scrii versuri.

Deci asta cred ca e printre cele mai penibile topicuri citite pe forum... sa te MILOGESTI pentru niste linkuri.

Daca era pentru un site mai rasarit, care avea ceva continut de calitate sau mai stiu eu ce chestie super-mega-extra utila si in beneficiul umanitatii, poate ca mai mergea milogeala...dar pentru un site de versuri ?

Jenant!
    Bun, eram sigur ca se ajunge la asta dar nu e problema.

In cazul tuturor siteurilor de versuri sau poezii se procedeaza la fel si anume in mare parte se copiaza contentul pentru ca nu poti avea tu niste versuri unice la care altii sa nu aiba acces.

Nu stiu de ce ti se pare cel mai penibil topic, eu am vazut cu siguranta si mai penibile si nu, nu se milogeste nimeni, nu stiu de ce iti pare asta.

De ce ai pune un link catre mine?
    Nu stiu, poate ca tu nu ai pune, dar sunt multi care fac siteuri doar din hobby, este o modalitate de a-si umple timpul.

Am intalnit acum ceva vreme o persoana care desi avea un site mare, cu pr4 , cateva mii de vizitatori unici pe zi, site de prin 2000 daca nu ma insel, care nici nu auzise de vanzare linkuri. A spus ca lui nu i-a oferit niciodata bani pe un link.

Si tot din aceste motive sunt unii care se ofera sa dea niste linkuri gratuite. Si cum altfel puteam da peste acestia, dadeam mail la fiecare user si il intrebam daca da linkuri gratis sau vinde? Tocmai de aceasta am riscat si am deschis topicul. Sper ca te-am lamurit.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    edy sa ziceam ca te servesc eu cu link pe un site, il servesti si tu pe Seinfeld cu un link pe site-urile tale? sau oricarui alt user de aici ?

edit: tocmai am vazut versurionline .info numai "Live Florin Salam" si tot o data ti-am vazut link-ul de hi5 si pari foarte "hip-hop"
    Da Gin, cu siguranta voi servi pe altul care imi va cere asta aici, insa nu stiu in ce materie il va ajuta. Am cateva siteuri, toate micute si cu pr0, dar poate candva vor creste si ele.

am asa:
    - poezii
    - versuri
    - parole jocuri
    - trailere de filme in limba engleza

.....
    Cat despre partea cu versurile de manele pe site, da, intradevar incerc sa acopar o arie cat mai larga de utilizatori ci nu sa ma restrang numai la anumite genuri muzicale.

In plus am luat aceasta decizie pentru ca mi-a oferit cineva linkuri pe 6 bloguri bune despre manele (nu cu download si ceea ce poate credeti voi, ci cu informatii despre ei, despre muzica lor, etc), pe care le-am pus catre cateva taguri de manele din acest site.

Cat despre mine: nu, nu ascult manele dar nu asta e important in acest topic.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    38

Implicit

Da ceva original ai fi si tu in stare sa faci? Se poate si versuri originale daca ai talend si chef sa scri asa ceva. Pana si eu am cateva poezii compuse de mine.

Chiar daca as descoperi pe cineva care sa scrie poezii care sa-mi placa as pune link fara sa mi-o ceara, dar catre manele nu o sa pun link la mine pe blog nici macar pe bani, sau depinde, pentru 200-300 de euro cred ca nu as mai avea asa multe conceptii.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Da ceva original ai fi si tu in stare sa faci? Se poate si versuri originale daca ai talend si chef sa scri asa ceva. Pana si eu am cateva poezii compuse de mine.

Chiar daca as descoperi pe cineva care sa scrie poezii care sa-mi placa as pune link fara sa mi-o ceara, dar catre manele nu o sa pun link la mine pe blog nici macar pe bani, sau depinde, pentru 200-300 de euro cred ca nu as mai avea asa multe conceptii.
    Esti putin absurd, sincer. Pun pariu ca nici nu ai citit tot ce am scris mai sus, dar in fine.

Nu cred ca ar sta nimeni sa scrie cateva sute de poezii proprii pe un site in loc sa le publice intr-o carte , in primul rand pentru ca de pe site ii pot fi copiate foarte usor. In alta ordine a ideilor daca le publica in carte nu vor mai putea fi puse pe site ca le vor pune si altii.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Penibil ... Daca era pentru o cauza nobila sau ceva care chiar era de folos,da, dar asa.....Mai bine pun un link catre seopedia.ro
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Bun, rog pe cineva sa inchida topicul.
    Se pare ca unii nu au bun simt si arunca cu penbibilitati in stanga si in dreapta in loc sa isi tina gura dupa cum i-am rugat in primul post.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    35

Implicit

Deci, nu mai am impresia, formul asta a devenit un adevarat........ romanesc !
    Cristi, we need help !

P.s. De la o zi la alta devine din ce in ce mai funny. E un fel de SEO for fun !

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum te poti vedea in motoare
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2010, 11:58
  2. Ce poti face cu 4000 euro?
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 6th December 2009, 21:54
  3. cum te poti proteja de click fraud
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 26th March 2007, 04:18
  4. Cit de nestiutor poti sa fii
    De florin în forumul Adsense