Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
Chiar asta e ! Cerseala de linkuri.

Explica-mi si mie de ce as pune eu, sau altcineva, linkuri catre un site de versuri? Care probabil, de fapt sigur are doar continut copy/paste. Ca doar nu stai tu sa scrii versuri.

Deci asta cred ca e printre cele mai penibile topicuri citite pe forum... sa te MILOGESTI pentru niste linkuri.

Daca era pentru un site mai rasarit, care avea ceva continut de calitate sau mai stiu eu ce chestie super-mega-extra utila si in beneficiul umanitatii, poate ca mai mergea milogeala...dar pentru un site de versuri ?

Jenant!
Bun, eram sigur ca se ajunge la asta dar nu e problema.

In cazul tuturor siteurilor de versuri sau poezii se procedeaza la fel si anume in mare parte se copiaza contentul pentru ca nu poti avea tu niste versuri unice la care altii sa nu aiba acces.

Nu stiu de ce ti se pare cel mai penibil topic, eu am vazut cu siguranta si mai penibile si nu, nu se milogeste nimeni, nu stiu de ce iti pare asta.

De ce ai pune un link catre mine?
Nu stiu, poate ca tu nu ai pune, dar sunt multi care fac siteuri doar din hobby, este o modalitate de a-si umple timpul.

Am intalnit acum ceva vreme o persoana care desi avea un site mare, cu pr4 , cateva mii de vizitatori unici pe zi, site de prin 2000 daca nu ma insel, care nici nu auzise de vanzare linkuri. A spus ca lui nu i-a oferit niciodata bani pe un link.

Si tot din aceste motive sunt unii care se ofera sa dea niste linkuri gratuite. Si cum altfel puteam da peste acestia, dadeam mail la fiecare user si il intrebam daca da linkuri gratis sau vinde? Tocmai de aceasta am riscat si am deschis topicul. Sper ca te-am lamurit.