Ne bucuram ca ai reusit pana la urma, in fond toti suntem oameni dar sunt niste reguli de urmat si acesti "functionari publici" isi pot pierde locul de munca daca se abat de la reguli, la casele de schimb valutar atmosfera fiind mai relaxata.
Ne bucuram ca ai reusit pana la urma, in fond toti suntem oameni dar sunt niste reguli de urmat si acesti "functionari publici" isi pot pierde locul de munca daca se abat de la reguli, la casele de schimb valutar atmosfera fiind mai relaxata.
Asa e, nu e vorba ca nu inteleg "X Y" de pe actele de WU este acelasi "X Y Z" din buletin si care mai si cunoaste toate elementele tranzactiei, ci doar ca ei cauta sa respecte cu strictete regulile. Mai ales ca procesul de concediere din majoritatea bancilor inca nu s-a incheiat si li se vaneaza orice greseala pentru a servi drept pretext pentru a fi "trimisi acasa".
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
E posibil ca sa se poata face transferul si prin ATM (iti faci cont+card si atat): Transfer de bani la ATM - Banca Transilvania - Western union
Imi pare rau ca n-am fost pe faza ca sa iti spun si astfel poate nu mai pierdeai atata de mult timp.
Eventual, daca mai platesti si o taxa si ptr e-banking, atunci ai si aceasta posibilitate Transfer de bani prin Internet Banking - BT24
NU functioneaza pentru banii primiti de la Google ... trebuie sa mergi personal la caserie http://forum.seopedia.ro/adsense/550...tml#post203325
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)