Eventual, daca mai platesti si o taxa si ptr e-banking, atunci ai si aceasta posibilitate Transfer de bani prin Internet Banking - BT24
Eventual, daca mai platesti si o taxa si ptr e-banking, atunci ai si aceasta posibilitate Transfer de bani prin Internet Banking - BT24
NU functioneaza pentru banii primiti de la Google ... trebuie sa mergi personal la caserie http://forum.seopedia.ro/adsense/550...tml#post203325
Eu inteleg ca vor sa fie 100% corecti cei de la ghisee. Insa sunt putin subiectiv, e clar ca ai mei sunt banii, dar bine ca s`a rezolvat, am schimbat si numele si banii ii voi primi in regula luna viitoare. Si cum revin in Iasi, maine, voi trece si pe la Transilvania sa imi fac un cont, mi se pare foarte ok serviciul lor.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
putin off topic dar ajuta daca va tenteaza Transilvania.
Am eu cont si la Bt.
Nu stiu cum functioneaza, ca relatii promptitudine..ca folosesc curent alte banci, mult mai scumpe insa.
Insa atat pot spune ca BT nu taxeaza contul deschis deloc. La alte banci e undeva intre 2 lei si un euro pe cont. SI poti avea si 10 conturi in valute si te jumulesc
iar ebankingul e 1 leu pe luna la BT, cu ,,confirmare cod tranzactie pe SMS
0.5% comision la scos valuta din cont, minim (parca) 3 euro)
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Încercă la Banca Transilvania. Aceeași problemă o am și eu, îmi lipsește al 3-lea prenume. Am încercat la Raifassen, la BRD și nu au vrut sub nici o formă să mi dea. Am reușit în cele din urmă la banca transilvania la care mă duc de acum încolo.
Tipa de la B.transilvania mi-a explicat că pe viitor ar fi bine să pun și cel de-al treilea prenume astfel la sume mai mari de 1500$ nu îi voi putea ridica.
E vorba de politica lor iar cei de la Transilvania mai trec cu vederea chestiile astea minore.
PS: Îți recomand pe vitor să-ți adaugi și cel de-al treilea prenume în contul de adsense pentru a nu mai avea probleme !
OFF: Sa ne anunti si pe noi daca ai rezolvat intr-un final. Suntem mai multi in aceeasi situatie. multumesc
Pai daca nu cititi tot topicul![]()
Am rezolvat, vedeti mai jos:
http://forum.seopedia.ro/adsense/228...tml#post209109
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Daca in buletin te cheama
Nume: Popescu
Prenume: Ion-Vasile-Costel
si in contul adsense este
Nume beneficiar: Popescu Ion Vasile Costel
ce nu este in regula? ca am fost refuzat azi la o banca pe motivul ca numele este amestecat ...
Teoretic nu ar trebui să fie nici o problemă. Lipsa "-" nu dăunează cu nimic, iar dacă nu mă înșel(rog pe cineva care știe exact să mă contrazică dacă greșesc) acea "-" nici nu se poate adăuga în contul de google adsense. Cel mai probabil tipa de la banca la care ai fost nu a vrut să se complice/îi era prea lene sau era ora mesei.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)