Mie, dupa ce mi-au blocat contul, am facut un cont pe numele prietenei mele. Nu m-am sfiit sa folosesc aceleasi IP-uri ca pana atunci. Ba chiar ma conectez de pe acelasi PC si pe adresa banata adsense (pe aceeasi adresa am analytics, webmaster tools etc.), si pe cea a prietenei mele. De doi ani n-am avut nicio problema.
Mai devreme sau mai tarziu tot iti vor inchide contul,tot vor reusi nesimtitii de la google adsense sa-ti gaseasca un nod in papura ... ideea e sa prinzi macar cateva luni sa scoti niste banuti... sunt tipi pe aici care in fiecare luna au conturile banate .... personajele de la adsense sunt unele extrem de nesimtite si care fac foarte multe abuzuri,desi demonstrezi ca ai dreptate,evident dreptatea este tot de partea lor ... eu le-as spune mai bine Republica Adsense,s-ar potrivi mult mai bine ...
Yahweh...atata timp cat vei respecta termenii si conditiile, nu ai de ce sa iti faci griji. Dar observ, o oarecare impotrivire, asupra programului adsense. Nu te obliga nimeni sa il folosesti. sunt atatia advertiseri pe care ii poti folosii.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Eu am respectat politicile lor,dar ei au facut un abuz,poti verifica topicul deschis de mine sa vezi la ce ma refer,iar apoi tu esti singurul care va decide daca a fost abuz sau nu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)