Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Google Crawl Stats + Vreo 2 Nelumiriri

Stelian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    331
    Putere Rep
    35

Implicit

Salutare. Ca multi altii, mi-am facut si eu un sit. Are la baza XOOPS. I-am facut un sitemap si l-am inscris pe Google sitemaps. Adresa este de genul www.nume.ro Folosesc short URL.

Sit-ul a inceput sa apara in cautari. Problema mea este ca la Crawl stats nu imi afiseaza nimic in afara de mesajul Your pages in Google
    Data is not available at this time. Please check back later for statistics about your site.
    La fel si la Page analysis: These statistics show you how the Googlebot sees your site.
    Data is not available at this time. Please check back later for statistics about your site.

Cam dupa cat timp o sa imi apara si mie ceva? Sit-ul este inscris cam de 2 saptamani.

Acum cateva zile am mai facut un sitemap si l-am inscris. Deci am 2 sitemap-uri. Am voie?

La aceste intrebari am tot cautat raspuns si nu am gasit, motiv pentru care am apelat la ajutorul vostru.

Sit-ul se vrea a fi portalul unui oras. Cum pot optimiza cautarea dupa numele orasului? Am tot citit pe forum: Optimizezi fiecare pagina pentru 1-2 cuvinte cheie ..... si asa mai departe. Dar practic cum se face asta? Fac in asa fel ca numele orasului sa apara de cat mai multe ori in sit? Tot pe forumuri am mai intalnit ceva de genul asta: Google hits 4500 and 50 Mb sau ceva de genul asta. Practic ce este? Cum pot sa aflu si eu aceste date dar pentru sit-ul meu?

Pot afla exact pe ce loc sunt in google dupa acel cuvant? (numele orasului)

Parca mai era ceva dar nu imi mai amintesc. Sperand ca nu v-am plictisit prea tare si ca voi primi raspuns macar la o parte din nelamuririle mele, va multumesc anticipat.

Toate cele bune,
    Stelian.

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai xoops din cate stiu eu ca orice CMS de genu asta nu e prea prielnic pt SEO ...
    Ai rabdare construieste linkuri nu peste noapte apare peste tot fa o campanie de linkuri sa ai IBLuri .... sa te gaseasca viziteze googleu mai repede .

La cele 2 intrebari nu stiu un raspuns exact ii las pe altii sa iti dea informatii concrete .

Bafta .

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    331
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de w3bmaster @ Feb 6 2006, 04:41 PM) [post=9748
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Pai xoops din cate stiu eu ca orice CMS de genu asta nu e prea prielnic pt SEO ...
    Ai rabdare construieste linkuri nu peste noapte apare peste tot fa o campanie de linkuri sa ai IBLuri .... sa te gaseasca viziteze googleu mai repede .

La cele 2 intrebari nu stiu un raspuns exact ii las pe altii sa iti dea informatii concrete .

Bafta .

Este prielnic pentru ca i-am facut URL-uri statice. Cum se construiesc linkurile? Te referi la link-uri de pe alte sit-uri catre sit-ul meu? O mare rugaminte, explica-mi si mie ce este ala IBL ca ma tot lovesc de termenul asta si o explicatie concreta inca nu am inta]

Bafta .
    [/QUOTE]

Este prielnic pentru ca i-am facut URL-uri statice. Cum se construiesc linkurile? Te referi la link-uri de pe alte sit-uri catre sit-ul meu? O mare rugaminte, explica-mi si mie ce este ala IBL ca ma tot lovesc de termenul asta si o explicatie concreta inca nu am intalnit.

Merci pentru raspuns.

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

IBL = Inbound Link
    Da linkuri de pe alte situri catre situ tau poti face schimb de linkuri sau inscriere in motoare de cautare directoare web etc ...

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    331
    Putere Rep
    35

Implicit

Merci pentru raspuns. Sit-ul l-am inscris in top21, trafik, neogen si pe inca un director strain. Pe unde mai gasesc, o sa il mai inscriu.

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    37

Implicit

uita-te putin la categoria http://forum.seopedia.ro/index.php?showforum=31 . acolo o sa gasesti discutii despre directoarele web si o lista destul de completa cu directoare web. atentie mare ca nu toate directoarele web transfera PR sau conteaza pt IBL-uri. multe folosesc redirectarea (cum face si trafic si cum fac toate topurile 66, 100 etc)
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    331
    Putere Rep
    35

Implicit

Am fost adaugat intr-o baza de link-uri pe un sit care este pe prima pozitie in google pentru un anume cuvant cheie (pentru acelasi cuvant vreau sa cresc si eu). Buba ar fi ca linkul cu pricina este de forma http://www.acelsit.ro/links.php?op=visit&lid=875 Ma ajuta cu ceva?

Am citit pe undeva despre chestia asta, dar de vreo 2 ore tot caut si nu mai gasesc.

Cu multumiri.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Stelian..detalii, nume...ceva concret.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Sit-ul a inceput sa apara in cautari. Problema mea este ca la Crawl stats nu imi afiseaza nimic in afara de mesajul:
    Your pages in Google
    La fel si la Page analysis: These statistics show you how the Googlebot sees your site.

Problema asta cred ca tine de cpanelul pe care il ai. Sincer nu stiu ce sa iti spun..dar sint sigur ca daca formulezi coret mesajele o sa primesti raspuns.

Am acum cateva zile am mai facut un sitemap si l-am inscris. Deci am 2 sitemap-uri. Am voie?

Nu cred ca e indicat. E ca si cum ai face 2 fetze unui om. Aceleasi fetze.

Sit-ul se vrea a fi portalul unui oras. Cum pot optimiza cautarea dupa numele orasului? Am tot citit pe forum: Optimizezi fiecare pagina pentru 1-2 cuvinte cheie ..... si asa mai departe. Dar practic cum se face asta? Fac in asa fel ca numele orasului sa apara de cat mai multe ori in sit? Tot pe forumuri am mai intalnit ceva de genul asta: Google hits 4500 and 50 Mb sau ceva de genul asta. Practic ce este? Cum pot sa aflu si eu aceste date dar pentru sit-ul meu?

Pot afla exact pe ce loc sunt in google dupa acel cuvant? (numele orasului)

Incearca matale un Studiu de caz...cu detalii...o sa te ajute mai mult decat threadul asta in care intrebi 100 de lucuri si nu alfi nimic.
    Site-ul e site si problema de Crawl stats e altceva.

Cat despre "Krumel, sincer sa fiu, nu credeam ca vei mai posta pe topicul meu"...sincer...nu am nici un motiv sa nu postez...chiar daca unii cred ca nu ne intereseaza subiectele postate. Mai greu e sa intelegi ca atunci cand unii oameni nu se pricep, nu posteaza. Decat sa posteze si sa scrie prostii. Acum sper ca nu cumva sa exista impresia ca trebuie sa stim tot. Nu stim...dar aflam impreuna. Depinde cat de bine va exprimati.

Succese.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    331
    Putere Rep
    35

Implicit

Am lasat un singur sitemap. Pe 10 februarie am de predat un proiect, asa ca pana atunci o sa cam iau o pauza, urmand ca dupa acea data sa ma apuc serios de treaba.

Multumesc pentru sfaturi si toate cele bune&#33;

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Set crawl rate
    De dragoserv în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st December 2007, 01:48
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th October 2007, 19:04
  3. 2 erori la google web crawl
    De prodan_13 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th January 2007, 18:26
  4. Google Sitemaps Stats
    De too_night în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th February 2006, 12:45
  5. Google bug reveals Web stats
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th November 2005, 23:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.