Am pus pe un site masca utilis.ro ca primul click de pe pagina sa fie redirectionat pe utilis.ro ! Am pe site anunturi google ... imi afecteaza cu ceva chestia asta ? Adica sunt luat in vizor de google? e ilegal?
Am pus pe un site masca utilis.ro ca primul click de pe pagina sa fie redirectionat pe utilis.ro ! Am pe site anunturi google ... imi afecteaza cu ceva chestia asta ? Adica sunt luat in vizor de google? e ilegal?
Nu cred ca Google te va lua in vizor insa vizitatorii cu siguranta o vor face si 90% nu se vor intoarce. Insa daca pentru genul ala de site noii vizitatori adusi de utilis sunt mai importanti atunci e ok.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
e f. deranjanta chestia cu utilis. Am intalnit si eu cateva site-uri in situatia asta si nu stiam cum se le inchid mai repede![]()
:)
mai bine il scoti e deranjant
Salutare ,
Am bagat si eu azi utilis pe 2 site-uri facute de mine !!!
Chiar sunt cuiros vin de pe utilis vizitatori ?
E drept ca nu am pus baner care sa te blocheze . Am 3 conexiuni de internet .Ma gandesc ca intrand de pe cele 3 conexiuni , utilis imi va returna un numar de 14 vizitatori unici.Ceea ce pentru inceput e bine cred eu .
Dar da utilis vizitatori unici ?
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)