Pana acum la mine e asa:
submitsuite.com PR4->PR5
fastlink2.com PR4->PR5
starturl.com PR1->PR4
photosharks.com PR4->PR5
indexbar.com PR3->PR4
defensesquad.com PR3->PR4
+
doua stagnari pe doua domenii.
Cum e la voi?
Pana acum la mine e asa:
submitsuite.com PR4->PR5
fastlink2.com PR4->PR5
starturl.com PR1->PR4
photosharks.com PR4->PR5
indexbar.com PR3->PR4
defensesquad.com PR3->PR4
+
doua stagnari pe doua domenii.
Cum e la voi?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
la mine nu am vazut nici o schimbare la blog...cred ca din cauza redirect-ului 301 facut zilele astea...sau poate mai intarzie...(nu am vazut decat crestere la IBLs)
PR3->PR4
3x PR0->PR3
PR0->PR2
restul stagnari (shame on me)
Si ca o chestie de turbostradamus:
http://forum.seopedia.ro/showpost.ph...0&postcount=24
Se pare ca exista o legatura.
Da, e iar update. Si la mine se vad ceva cresteri minore, da importante.
Boingeanu Ben
Hmm... poate e doar la mine... insa sunt lucruri ciudate legate de update-ul asta.
Ca sa zic si de ce spun asta... acum vreo 2 luni am adus niste modificari la un site... full css.... mai multe... si am adaugat si niste pagini noi.
Ei bine, la site-ul asta indexul a urcat de la 3->4, paginile vechi care aveau pr3 au ramas cu pr3 insa paginile proaspat adaugate au luat pr6.... which is weird tinand cont de faptul ca sistemul de linking e acelasi.
Dupa parerea mea ori vom avea parte de inca un update de regularizare in curand... ori ...
edit: mai are cineva ceva similar?
Apuca-te repede de vandut linkuri!![]()
Pana mai ieri aveam 4 pe index ,
3 pe majoritatea interioarelor de nivel 1 si
2 pe majoritatea interioarelor de nivel 2.
Acuma cele de nivel 1 au ajuns toate la 3 iar cele care pleaca direct din index au luat 4.
Ceea ce ma mira e ca acum interioarele de nivel 2 au luat aproape toate 3 ( n-am stat sa le verific chiar pe toate )
Dar daca tin minte a mai fost un update de genul acesta in care s-au updatat prima data paginile de nivel interior.
............................................
Si cred ca inca nu e gata
La mine la un subdomeniu facut de 3 luni de la 0 la 4. Ciudat ca pe siteul principal nu creste desi e vechi, si am crescut in IBL. (tot 4).
Pe altul de pe care fac redirect, si are in total 50 de cuvinte, a crescut de la 4 la 5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)