Ultima modificare făcută de metrix1977; 1st August 2007 la 19:26.
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Eu am avut noroc cu update-ul. Am primit un frumos PR4 pentru un site care avea PR0. Ca sa fiu mai explicit PR4 au prima pagina si alte 5 pagini. In rest au ramas la 0. Oricum sunt multumit.
Totusi cred ca e cineva care intr-adevar se bucura de update. Ma refer la Yahoo care din cate stiu eu avea PR9 si acum a crescut la 10. Si eu care credeam ca baietii de la Google aveau un buton prin care aduceau mereu Pr-ul de la Yahoo la 9.
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
La mine a crescut de la PR4 la PR5 pentru varianta in romana, iar la cea in engleza de la PR0 la PR3 (site-ul propriu).
Unele au luat 2 puncte de la 0, iar pentru altele nu s-a modificat nimic.
de la 2 la 3![]()
S-ar parea ca e din nou PR update. Deja cateva domenii au primit PR, s-ar parea ca de cateva ore schimbarile au inceput sa fie evidente.
Cu aproximatie probabil maine se vor vedea global rezultatele. Din lista mea de verificare, 15 domenii inca nu au PR nou. Probabil suntem noi prea atenti insa cu siguranta suntem in plin PR update.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
nici la mine.
a scazut cineva dramatic de la un pr 5 la 0 ? sau inca nu este finalizat pr ? chestia asta am vazut-o pe mai multe siteuri adica de la pr 4, pr 5 au scazut la 0! stie cineva despre ce poate fi vorba!
exista sansa sa trecem iar printr-o perioada de pr 0Am vazut asta la mine de ieri. Dar in mod real, in cel mai rau caz, doar imi voi pastra page rank-ul curent
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)