Am pus pe un site masca utilis.ro ca primul click de pe pagina sa fie redirectionat pe utilis.ro ! Am pe site anunturi google ... imi afecteaza cu ceva chestia asta ? Adica sunt luat in vizor de google? e ilegal?
Versiune printabilă
Am pus pe un site masca utilis.ro ca primul click de pe pagina sa fie redirectionat pe utilis.ro ! Am pe site anunturi google ... imi afecteaza cu ceva chestia asta ? Adica sunt luat in vizor de google? e ilegal?
Nu cred ca Google te va lua in vizor insa vizitatorii cu siguranta o vor face si 90% nu se vor intoarce. Insa daca pentru genul ala de site noii vizitatori adusi de utilis sunt mai importanti atunci e ok.
e f. deranjanta chestia cu utilis. Am intalnit si eu cateva site-uri in situatia asta si nu stiam cum se le inchid mai repede:confused:
Am folosit si eu utilis si am observat ca iti aduc cam 50% in plus vizitatori care nu iti aduc nici un beneficiu. Adica nu au crescut veniturile din adsense deloc, nu au crescut inscrierile in schimb am crescut in trafic... asa ca am renuntat la ei.
mai bine il scoti e deranjant
Salutare ,
Am bagat si eu azi utilis pe 2 site-uri facute de mine !!!
Chiar sunt cuiros vin de pe utilis vizitatori ?
E drept ca nu am pus baner care sa te blocheze . Am 3 conexiuni de internet .Ma gandesc ca intrand de pe cele 3 conexiuni , utilis imi va returna un numar de 14 vizitatori unici.Ceea ce pentru inceput e bine cred eu .
Dar da utilis vizitatori unici ?