19th February 2009, 16:12
0 out of 1 members found this post helpful.
Utilis
Am si eu o mica, mare problema cu Utilisul!Mi-am facut un site, si bineinteles ca fiind la inceput am cautat metode de a mari traficul.Am auzit de Utilis, am incercat acea masca care ti se deschide la primul click, dar mi-am dat seama apoi ca de fapt l-am pus degeaba pentru trafic , ca de ex. la 100 de vizitatori , poate ca aveam maxim 105-110 afisari, deci interes aproape zero.Am decis apoi sa transform acea masca in pachetul acela de 1000 clickuri pentru 1$, ajungand la un trafic de 3000 unici pe zi si vazand ca nu imi afecteaza nici adsense-ul nici traficul, l-am lasat sa mearga.In Ianuarie am decis sa fac o cerere de plata pentru ceea ce aveam strans pana atunci, perioada de cereri plati fiind intre 1-5 ale lunii, am tot incercat , dar din pacate nu am reusit pentru ca in pagina de cereri plati imi scria credit disponibil 0, desi pe prima pagina aveam un credit disponibil de plata.Din data de 5, am trimis vreo 5 mailuri la ei, iar in data de 27 Ianuarie mi-au permis o cerere de plata.Problema e ca , desi scrie ca platile se fac in maxim 10 zile lucratoare si in ziua de azi (19.02.2009), plata este tot in validare.Le-am scris deja 2 mailuri , nu raspunde nimeni, m-am obisnuit cu asta!!!Vreau doar sa intreb daca este cineva pe aici, care si-a luat vreodata vreun ban de la Utilis?Ciudat mi se pare ca nu apare nicaieri pe site-ul lor vreo firma, vreo persoana care sa se dea drept administratorul acestui site.La urma urmei, le-am furnizat trafic de la mine, contra unei sume de bani ... eu mi-am facut serviciu , ei nu au facut plata, dar daca vrei sa iei pe cineva la intrebari, ai pe cine?