Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Utilis

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    30

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Utilis

Am si eu o mica, mare problema cu Utilisul!Mi-am facut un site, si bineinteles ca fiind la inceput am cautat metode de a mari traficul.Am auzit de Utilis, am incercat acea masca care ti se deschide la primul click, dar mi-am dat seama apoi ca de fapt l-am pus degeaba pentru trafic , ca de ex. la 100 de vizitatori , poate ca aveam maxim 105-110 afisari, deci interes aproape zero.Am decis apoi sa transform acea masca in pachetul acela de 1000 clickuri pentru 1$, ajungand la un trafic de 3000 unici pe zi si vazand ca nu imi afecteaza nici adsense-ul nici traficul, l-am lasat sa mearga.In Ianuarie am decis sa fac o cerere de plata pentru ceea ce aveam strans pana atunci, perioada de cereri plati fiind intre 1-5 ale lunii, am tot incercat , dar din pacate nu am reusit pentru ca in pagina de cereri plati imi scria credit disponibil 0, desi pe prima pagina aveam un credit disponibil de plata.Din data de 5, am trimis vreo 5 mailuri la ei, iar in data de 27 Ianuarie mi-au permis o cerere de plata.Problema e ca , desi scrie ca platile se fac in maxim 10 zile lucratoare si in ziua de azi (19.02.2009), plata este tot in validare.Le-am scris deja 2 mailuri , nu raspunde nimeni, m-am obisnuit cu asta!!!Vreau doar sa intreb daca este cineva pe aici, care si-a luat vreodata vreun ban de la Utilis?Ciudat mi se pare ca nu apare nicaieri pe site-ul lor vreo firma, vreo persoana care sa se dea drept administratorul acestui site.La urma urmei, le-am furnizat trafic de la mine, contra unei sume de bani ... eu mi-am facut serviciu , ei nu au facut plata, dar daca vrei sa iei pe cineva la intrebari, ai pe cine?

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

De ce nu te uiti pe rotld sa vezi ce si cum ?
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Da linkul site-ului. Eu unul nici n-am auzit de ei. Oricum, e foarte posibil sa iti fi luat teapa (prima teapa, care te invata multe ). Incearca sa te interesezi pe forumuri, sa cauti pe altii care au folosit inaintea ta site-ul respectiv, sa afli pareri, abia apoi lucreaza si tu cu ei
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Da linkul site-ului. Eu unul nici n-am auzit de ei. Oricum, e foarte posibil sa iti fi luat teapa (prima teapa, care te invata multe ). Incearca sa te interesezi pe forumuri, sa cauti pe altii care au folosit inaintea ta site-ul respectiv, sa afli pareri, abia apoi lucreaza si tu cu ei
    E vorba de Utilis.ro ... se poate sa nu fi auzit de ei?

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Vad ca am mai fost pe site-ul lor, dar nu stiu cu ce ocazie. Au numar de telefon, au contact de la admin, sau contact de la support. ai incercat peste tot ? daca da incearca la roTld
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Vad ca am mai fost pe site-ul lor, dar nu stiu cu ce ocazie. Au numar de telefon, au contact de la admin, sau contact de la support. ai incercat peste tot ? daca da incearca la roTld
    Nu vreau sa folosesc nr. de telefon pt ca mi se pare aiurea sa il sun pe ala sa il iau la intrebari, ca nu o sa se dea peste cap atunci si o sa ma trezezc cu banii in cont, mai ales ca nu e vorba decat de 120$!Mailul de la admin, cred ca e inexistent, pt ca mi-am primit mailurile inapoi, pe cel de la contact am scris de vreo 7 ori si primit o singura data un raspuns de genu: "nu v-am raspuns, pentru ca nu am gasit rezolvare la problema dvs".Multumesc si pt ideea cu Rotld, am gasit si o firma ... dar eu imi mentin intrebarea: " a primit cineva de pe aici , bani de la Utilis , vreodata?".

KidRock este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    55
    Putere Rep
    32

Implicit

Iti pot da nr-ul de telefon direct al adminului care se ocupa de site sa discuti cu el.Dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu firma nu cu adminul.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de KidRock Vezi Post
    Iti pot da nr-ul de telefon direct al adminului care se ocupa de site sa discuti cu el.Dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu firma nu cu adminul.
    Poti sa ii pui si tu o intrebare simpla, daca sunteti prieteni?Sa zica el din cate stie, se plateste sau nu?Sau dai te rog, link catre acest topic, poate ma lamureste el?

LE: Tocmai am primit de la ei asta:

Cerere plata: 1/27 Jan 2009 in valoare de $ ....
    Satus vechi: TRIMISA SPRE VALIDARE
    Satus nou: IN PROCESARE

Lasand la o parte "satus-ul" , va anunt daca au intrat banii!!!

LE: Un alt raspuns marca Utilis: Ne cerem scuze pentru intarziere, consideram ca am rezolvat in proporie de 100% generarea statisticilor, va vom face plata conform conditiilor pe care le cunoastreti.

Cu stima,
    Echipa Utilis.ro

Si cat de mult conteaza detaliile,atunci cand vrei sa fii mare!!!
    Ultima modificare făcută de ghinionist; 21st February 2009 la 00:12.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Te-au platit pana la urma? Probabil ca au vazut si ei threadul acesta si nu le convine

l00ky este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    22nd May 2008
    Posturi
    64
    Putere Rep
    31

Implicit

crezi ca s`au speriata asa de usor din cauza thread`ului ?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentie la Utilis.ro si codul lor
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th April 2009, 11:21
  2. Spam de la Utilis.ro
    De tataraseni în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2009, 19:56
  3. Masca Utilis.ro afecteaza?
    De matican în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6