E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
aici aveti dreptate. E de-ajuns sa-mi faca reclama 0.02% din populatia lumii la mine pe site - o singura luna - si sunt milionar in euro.
Pe langa asta, cel mai bine este sa existe concurenta.
Desi folosesc in proportie de 99% google eu sper sa se dezvolte yahoo, msn sau oricare alt site intr-o masura in care sa le sufle in ceafa celor de la google putintel mai tare. Concurenta este benefica, zic pentru noi utilizatorii.
As adauga la achizitiile google si DoubleClick.
Hmm...daca stau bine sa ma gandesc, mi se pare ca AOL foloseste motorul Google ca suport...sau ma insel? Deci practic traficul AOL e tot trafic Google. Al dracu mega companie si monopolul lor![]()
Google a fost nevoit sa cumpere alte companii din domeniu , pentru ca sa se dezvolte si sa fie mereu in atentia investitorilor !
Eu cred ca in maxim 5 ani , google o sa inceapa sa gafaie !
Daca cei de la google nu ar sti ca daca fac greseli Yahoo si MSM incep sa creasca , ar incepe sa faca prostioare !
eu totusi cred ca google se dezvolta cel mai bine. Are cele mai eficiente utilitati. Google maps, analitics, googleearth...etc. Si de ceva vreme au google docs si ei tot se dezvolta. La MSN si Yahoo n-am vazut chestii din astea.
la fel ca si General Motors, nu cred ca va pica vreodata google. Se va dezvolta continuu.
PS. Cred ca managerii de la google au citit: "Afaceri cladite sa dureze"![]()
Ultima modificare făcută de Federals; 16th March 2008 la 11:18.
Nu mai credeti in eternitatea unor site-uri/lucruri , sunt multe lucruri care pareau sa nu aibe sfarsit si acum sunt doar istorie.
Nu cred ca putem compara General Motors cu Google. Afacrile brick and mortar sunt totdeauna mai stabile decat cele pe Internet. Si Yahoo avea in anii 90 aceeasi pozitie care o are acuma Google (toata lumea vorbea de un nou monopol informatic) si uite ca acum Yahoo se scufunda pe zi ce trece.
Eu cred ca Google are o politica de marketing excelenta, dar nu si una de management. La Yahoo mi se pare invers, au management bun dar marketingul e de rahat (ganditi-va, au cea mai buna platforma de mail si de IM si nu isi pot/stiu promova produse ca HotJobs, Maps, Personals sau Shopping cum trebuie).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)