1st December 2013, 09:25
0 out of 1 members found this post helpful.
Probleme Messenger
Salut, mai are cineva probleme cu mess-ul? Inclusiv cel de pe email arata toate contactele OFF Line - si sigur cel putin unul este online, al meu!
Chiar daca nu e ceva important, am zis ca e bine venita si o postare de genul asta! Ieri m-a sunat un coleg de pe forum pe telefon, pentru ca avea probleme cu mess-ul, poate gasim idei care sa ne scape mai rapid de probleme atunci cand apar!
OFF: LA MULTI ANI ROMANIA!
1st December 2013, 14:15
0 out of 1 members found this post helpful.
Eu am trecut de aproape 1 an pe skype. Pe YM mereu sunt probleme. Nu vad link-urile, nu imi ajung toate mesajele, calitatea la img si video lasa de dorit si multe alte probleme.
Pe skype e mult mai usor si calitatea este super ok.
Asta iti recomand si tie. Treci pe skype si vei ramane super incantat.
1st December 2013, 16:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Incearca alt client de messenger, de ex: pidgin.im.
Sau intra pe yahoo.com > mail, e o optiune pentru messenger.
1st December 2013, 16:34
Si eu recomand pidgin, il flosesc de 3 ani si sunt multumit, nu imi face figuri si nu am avut probleme, are optiunea yahoo multimess.
Poti adauga chiar conturi din alte retele si poti fi online si scrie pe toate in acelasi timp
Ultima modificare făcută de IulianC; 1st December 2013 la 16:59.
1st December 2013, 16:43

Postat în original de
Seph
Incearca alt client de messenger, de ex: pidgin.im.
Sau intra pe yahoo.com > mail, e o optiune pentru messenger.
Mersi tuturor, inclusiv celui ce mi-a dat negativul, se poate inchide, am rezolvat - si-a revenit. Mersi Seph pentru idee, o sa incerc.
Am scris pentru ca inclusiv pe email messengerul arata ca si cum nu ar fi nici un contact online, m-am temut de un virus, mai ales dupa ce am discutat cu cineva pe telefon oeri si mi-azis ca si el are probleme.
Promit sa nu va mai bat la cap cu intrebari stupide, legate de Mess-uri si alte alea! Prin urmare, un moderator, admin etc, poate inchide postarea!
18th December 2013, 02:42
Ar trebui deschis un topic pentru fiecare tara in parte cu care nu merge a doua oara, daca nici noi nu reusim sa aflam de ce nu va merge un soft care merge de minune altora, nu stiu cine va reusi.
Retired