Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Damn, de ce ti-e frica nu scapi. Mi-era teama ca il "fura" Microsoft, dar nici cu Yahoo nu ma laud. Deci s-au cam dus toate platformele astea populare non-coporate, mai ramane 9GAG.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
achizitie importanta, dar eu zic ca yahoo nu va reusi sa se ocupe cum trebuie de Tumblr..deci se va duce pe apa sambetei si asta...din pacate.
Eu am citit știrea asta prima dată pe Mediafax și se spunea în acel articol că de platformă se va ocupa în continuare David Karp (fondatorul Tumblr). E adevărat că nu va mai avea el puterea de decizia și asta poate conta, însă eu nu sunt chiar atât de sceptic în privința viitorului Tumblr. În plus, tranzacția în sine a ridicat Tumblr, din punctul meu de vedere, în acele țări în care acesta nu prea a pătruns.
numai denumiri de denumiri : tumblr, flickr...si totusi au trafic
Ask.fm nu e al tot al lor ? Sau inca nu au auzit de el sa il cumpere.
Si-l strica .. asa de dragul achizitiei ..
Tumblr nu mai are PR pe nici un tag, nu-mi dau seama cum s-a intamplat asta ..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Sa vedem daca nu cumva e un joc de glezne.
Da bine la bursa stirea ca yahoo are planuri de extindere, de achizitii de miliarde samd.
Nu mai CAUT content writer
Tumblr ofera 1 Tb de spatiu de stocare pentru imagini. E suficient pentru un album foto "marisor", iar Yahoo! este inca un portal extrem de folosit pentru mail si in special pentru messenger. Achizitia asta i-ar putea ridica destul de mult. Sa nu uitam ca in alte tari preferintele legate de mail-ul folosit sunt diferite de cele de la noi din tara.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)