As dori sa fac o reclama pe yahoo pentru 2 luni.Suma este destul de mare.Reclama va fi afisata peste tot (in afara de mesenger).Ce parere aveti merita ?
As dori sa fac o reclama pe yahoo pentru 2 luni.Suma este destul de mare.Reclama va fi afisata peste tot (in afara de mesenger).Ce parere aveti merita ?
Depinde ce anume promovezi. De ce nu incerci pe o perioada mai scurta, doar ca test, sa vezi cum merge?
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
NU merge pe yahoo este o suma minima impusa.De multe zeci de milioane,vreau sa stiu daca a mai facut cineva de pe forum asa ceva cu vre-un magazin online..
era bine daca mergea sa testam.....dar doar dupa ce platesti![]()
Ultima modificare făcută de scoopo; 2nd September 2012 la 19:31.
Depinde foarte mult pentru ce tara doreste sa faci reclama, insa eu sunt de parere ca nu merita. Eu ti-as recomanda reclama google adsense este cea mai buna si preturile sunt destul de ok.
Nici eu n-as da bani pe reclama la yahoo .. apare pe email in partea dreapta .. deja m-am invatat sa nu ma uit acolo, ca de fiecare data gaseam numa' labarii, sau pe yahoo cand te deloghezi ... ma rog .. ideea e ca poti investi banii aia mult mai eficient .. parerea mea
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Din punctul meu de vedere reclama pe yahoo nu functioneaza eficient nici daca targetezi corect. La fel si cea de Facebook.
Nici eu nu cred ca merita reclama pe Yahoo. In plus, din ce am vazut eu in ratecard, este si foarte costisitoare.
Cred ca mai bine investesti in reclama pe facebook, adwords sau promvoarea site-ului tau decat sa cumperi pe yahoo, deci nu.
Daca site-ul tau se adreseaza utilizatoriilor vorbitori de limba engleza poti sa incerci sa cumperi reclama pe yahoo, daca site-ul este in limba romana incerca sa cumperi reclame pe site-uri romanesti, sunt multi utilizatori si aici pe forum cu care te-ai putea intelege.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)