In cazul in care am un program care trimite emailuri, cum pot face ca mailurile trimise sa ajunga in inbox?
Se poate plati la yahoo?
Multumesc pentru eventualele sfaturi.
In cazul in care am un program care trimite emailuri, cum pot face ca mailurile trimise sa ajunga in inbox?
Se poate plati la yahoo?
Multumesc pentru eventualele sfaturi.
Folosesti o librarie php gen: phpMailer sau SwiftMailer si setezi in cPanel... DomainKeys si SPF (tutorial - de altfel tutorialul explica mai multe lucruri utile).
Foarte util tutorialul. +1 pt casperel
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
+1 de la mine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Si pe mine m-a ajutat, Ms
Salut Cristi,
In general daca mail-urile sunt formatate corect nu ar trb sa ai probleme, decat daca esti trecut in blacklist.
Pentru a verifica daca esti pe vreun blacklist incearca aici:
Email Blacklist Check - See if your server is blacklisted
Daca vezi ca apari pe vreun blacklist, trebuie sa faci request a.i. sa fi delistat.
Va dura ceva(1-2 saptamani), dar apoi vei fi sters de pe blacklist.
Ultima modificare făcută de inSecure; 12th January 2012 la 21:59.
Hmm..ar merge o lada de bere
Foarte tare. Azi mi-a ajuns o alerta de la google in spam la gmail. Nu glumesc si CHIAR E de la google.
Caut cu jingle.ro.
Foarte util. multumesc mult.
Depinde si fel de emailuri trimiti poate nu se aplica solutia de mai jos
Eu am server dedicat am verificat toate listele si nu sunt pe nici un blacklist si trimit doar emailuri tranzactionale gen confirmari de cont, modificari etc am avut domain keys, spf si server smtp dedicat si tot ajungeau pe yahoo in spam
Singura solutie - serviciile dedicate pentru email
am folosit postmarkapp.com - a fost totul ok pana am inceput sa primesc mult spam si emailuri de validare erau invalide - daca ai peste 5% din emailuri bounced iti blocheaza contul
am folosit critsend.com - e mai rudimentar decat postmarkapp dar merge bine si nu au o problema cu bounce-urile
Personal recomand critsend.com pentru emailuri tranzactionale.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)