cine stie sa foloseasca un yahoo xss / sqli ? aveti asa ceva?
cine stie sa foloseasca un yahoo xss / sqli ? aveti asa ceva?
De cand si pana cand subiectele la moda pe seopedia sunt cele de hacking? Grow up.
a, da , am uitat ca pe seopedia ti se da imediat in cap daca nu le convine unora ce ai postat. aici nici nu exista libertate de exprimare de fapt.
PM, cine stie sa foloseasca un yahoo xss/sqli si cine are asa ceva, ca sa nu mai postez si sa deranjez lumea aiurea.
Ultima modificare făcută de afterglow/diana; 23rd July 2011 la 23:55.
Asa ceva nu exista fetito, grow up. Si daca exista, nu ti-l da nimeni tie pentru 10 euro. Mai adauga 2-3 zerouri si o sa gasesti amatori sa-ti cauta XSS-uri pe yahoo.
Da' ce, vrei sa-i spargi contul de yahoo al vecinului de ai nevoie de XSS yahoo? Stii macar ce e aia XSS? sau SQLI?
P.S. Daca din 17 posturi ai ajuns la 3 bulinute rosii(esti singurul membru seopedia cu 3 bulinute rosii) inseamna ca e de rau. FOARTE RAU. Si mai penibil mi se pare faptul ca te indrepti spre 4 linii de-alea rosii.
Prietene, nu cred ca ai sa gasesti aici XSS/SQL sau altele legate de vulnerabilitati, din cate am observat inainte de inregistrare aceasta este un forum pe care se discuta despre "SEO" si daca nu ma insel sunt si cativa experti pe aici!
asa e, cursvalutar. va rog inchideti topicul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)