Poate am noroc...
Stiti cumva vreun modul care sa faca rescrierea titlurilor, meda descrierii si canonical la filtrele pe taxonomii custom?
Sau exista vreun modul SEO care sa stie asta?
Poate am noroc...
Stiti cumva vreun modul care sa faca rescrierea titlurilor, meda descrierii si canonical la filtrele pe taxonomii custom?
Sau exista vreun modul SEO care sa stie asta?
Parca yoast stie sa faca asta. Ai incercat?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut Robert,
Da, Yoast il folosesc dar in versiunea free. Are suport foarte bun pentru taxonomii dar nu ajuta cu nimic la filtre. Afiseaza totul doar pentru unul dintre filtrele folosite: titlu, descriere, canonical.
Treaba e ca am vazut in urma cu multi ani ceva asemanator pe un site wp. Din cate imi amintesc facea rescrierea titlurilor paginilor dar nu stiu daca si a meta descrierilor, daca punea canonical pe URL cu o forma prestabilita a interogarilor, etc.
Momentan am facut eu un modul care face rescrierea tagurilor title si meta desrierilor functie de filtrele folosite si scoate canonicalul pentru paginile rezultate in urma filtrarilor. Pare sa lucreze foarte exact dar e departe de ce as fi dorit. Trebuie sa mai rezolv problema cu canonical (trebuie analizata bine) si cu titlul paginii (inca nu stiu cum). Sunt curios dupa aceea in ce masura o sa le indexeze Google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)