12th April 2016, 16:33
2 out of 2 members found this post helpful.
Thema si Plugin gratis pentru Wordpress
Salut,
M-am gândit să distribuit gratuit un plugin şi o thema de pe themeforest, acestea au fost achiziţionate în urmă cu ceva timp, acum am să le distribuit pentru că am făcut o actualizare la thema şi am cumpărat alta (pentru site-ul meu). Sper să apreciaţi gestul şi să nu începeţi cu comentarii tipice copiilor de 15 - 16 ani.
Thema: TrendyBlog - Multipurpose Magazine Theme - WordPress
Plugin: Social Sprites Icons Widget - WordPress | CodeCanyon
Link Download fisiere: [PM
Link Download video demonstrativ că ceea ce distribui este 100% original de pe themeforest şi codecanyon: https://mega.nz/#!69hxTaTb!oxSISudcY...Of0lRTP3EpNmvA
Thema o puteţi folosi în orice mod vreţi, dacă aveţi nevoie de ajutor suplimentar mă puteţi contacta la maryan.c97, sau PM. Distraţi-vă.
Ultima modificare făcută de Dan; 12th April 2016 la 20:34.
12th April 2016, 18:44
1 out of 1 members found this post helpful.
Conform licentei din fisier, ai voie sa faci ce vrei cu codul php si html. Sa-l distribui, modifici, vinzi whatever.
Din pacate nu ai dreptul sa distribui css / imagini / design.
Cand ai cumparat / downlaodat, ai fost de acord cu acesti termeni.
Pe de alta parte, problema e inca neclara si discutata, pentru ca licenta wordpress spune asa:
There is some legal grey area regarding what is considered a derivative work, but we feel strongly that
plugins and themes are derivative work and thus inherit the GPL license. If you disagree, you might want to consider a non-GPL platform such as Serendipity (BSD license) or Habari (Apache license) instead.
12th April 2016, 19:18
1 out of 1 members found this post helpful.
wp spune ca orice legat de wordpress, inclusiv temele, sunt gpl. ce nu e clar?
Trust, but verify.