Pe homepage, eu l-as pune pe brand.
Pe homepage, eu l-as pune pe brand.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu imi trebuie licenta la site-urile alea....doar betafair cere licenta, restul o au ele platite pt affili
Are you sure?
Vorbesc de licenta clasa II.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu trebe, iti solicita site-urile licenta, gen betafair mi-a trimis mail dupa ce am aplicat la ei ca si affiliat si mi-a zis ca imi trebuie licenta pentru a affilia servici de la ei, restul nu, pt ca ei nu au licenta pt tot ce cuprinde pariuri in RO cum e netbet winmasters unibet si etc.
Citat de pe o platforma de afiliere:
Dar na, tu faci cum crezi
Este legal să promovezi site-uri de on-line poker şi de pariuri sportive pe internet?
Legile cu privire la acest subiect variază de la ţară la ţară. Responsabilitatea de a vă asigura că respectaţi legislaţia în vigoare în ţara dumneavoastră, înainte de înregistrarea pe xxxx vă revine în întregime.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)