Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Ajutor modificare tema wordpress

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit Ajutor modificare tema wordpress

Am incercat sa modific o tema wordpress, dar am intampinat unele dificultati. Tema este aceasta: https://www.inkthemes.com/previews/?demo_id=52

Url-ul site-ului unde e instalata este: Garantez.ro | Anunturi prestari servicii

Va cer ajutorul pentru a duce la bun sfarsit aceasta treaba. Multumesc anticipat.

Prima dificultate intampinata este ca, la adaugarea unui anunt nou, butonul de "Upload image" nu functioneaza, si nu stiu de ce anume.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Prima dificultate intampinata este ca, la adaugarea unui anunt nou, butonul de "Upload image" nu functioneaza, si nu stiu de ce anume.
    Verifica daca folderul uploads exista in wp-content. Daca nu, creaza-l. Daca exista, verifica permisiunile de scriere. (verifica si daca nu cumva thema foloseste pentru uploads un alt folder dedicat. In acest caz, verifica permisiunile acelui foloder)

Verifica totodata permisiunile userilor, daca cele de mai sus nu rezolva problema.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Exista folderul uploads. I-am setat permisiunile la 7 la toate, dar tot nu merge. Acest folder contine alte 2 foldere, intitulate "2016" si "thumb-cache"..

Nu stiu cum sa verific permisiunile userilor, dar nici pe mine ca administrator nu ma lasa sa adaug imagini. Nici sa verific daca tema foloseste pentru uploads alt folder nu stiu cum sa fac..

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

In ce sens nu functioneaza acel buton?
    in wpconfig.php pune wp_debug TRUE ca sa iti afiseze erorile. Pune erorile aratate aici.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Am modificat la debug.. de unde trebuie sa verific erorile?

Daca intri pe site si incerci sa publici un anunt (iti poti face cont f.usor, pune un nume si un email la intamplare), si dai pe "publica anunt", in pagina de publicare a anuntului o sa fie optiune de "selecteaza imagine".. cand dai click pe butonul de "upload image", care ar trebui sa te redirectioneze catre caseta de incarcare a imaginilor, nu se intampla nimic.. dau click pe butonul respectiv si nu se intampla absolut nimic..

Am creat eu:
    USER - test
    PAROLA - test

Puteti intra cu ele ca sa vedeti eroarea.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu ai nicio eroare la upload imagini. Intr-adevar iti apare ceva insa este un tooltip pentru stergere imagine. Vezi in anuntul "proba imagini".
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Da, se pare ca dupa ce am modificat niste permisiuni la un folder de uploads, acum utilizatorii pot incarca si imagini.. doar eu, pe contul de administrator nu pot.. dar pana la urma nu e asa mare problema deocamdata, ma intereseaza utilizatorii in primul rand

Urmatoarea neregula constatata e ca "Descrierea anuntului" nu imi apare asa cum ar trebui, cum apare la tema "mama"..

asa apare in tema de baza
    Untitled.png

asa apare la mine pe site

Untitleud.png

am cautat in setari, dar nu am gasit nimic.. este o optiune ce ma intreaba daca vreau sa afisez descrierea in partea dreapta.. dar daca nu o bifez, nu imi mai afiseaza descrierea anuntului nicaieri..

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Cumpără tema și ai rezolvat toate problemele. Mare grijă când folosești teme nulled, să nu te trezești cu surprize pe viitor!
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Cumpără tema și ai rezolvat toate problemele. Mare grijă când folosești teme nulled, să nu te trezești cu surprize pe viitor!
    Pai scrie ca e GPL.
    Sa cumpere support cred ca vrei sa spui.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Inainte de a ajunge la a cere ajutorul pe acest forum, am luat in considerare mai multe posibilitati..

Insa am ajuns la aceasta, de a incerca sa o modific eu, si le multumesc tuturor celor care si-au rupt din timpul lor pentru a-mi da diverse sfaturi, si le multumesc anticipat celor care o vor face de-acum inainte.

Momentan am ramas blocat la treaba asta cu descrierea.. vad ca multi au inteles gresit: nu e vorba de traducere, ci de aseazarea in pagina a sectiunii de "Descriere a anuntului". In tema basic, in demo, sectiunea "Description" este in stanga jos, langa "Review", iar la mine apare in dreapta paginii, sus, in sectiunea unde apar si numele autorului, adresa web, orar, etc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [cumpar] modificare tema wordpress
    De Marcous în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd July 2015, 09:37
  2. Modificare tema Wordpress
    De I. Laurentiu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd January 2014, 11:57
  3. Modificare tema Wordpress
    De I. Laurentiu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0