Nichita, problema la noi e zgarcenia. La asta am ajuns eu cu concluzia. De 3 zile studiez ofertele celor din Romania.
Care e problema?
Servere puse in genunchi de numarul de site-uri pentru ca oameni in loc sa cumpere procesoare cumpara SSD sau mai rau HDD. Sa mai bagi in aia 16 gb RAM amarati inca 100 de site-uri. Si apoi vin cu pachete de trafic nelimitat insa daca intra 10 oameni in acelasi timp pe site, se inchide.
Nu, daca tot esti nesimtit si oferi pachete de doi lei macar scrie acolo in descriere exact ce oferi.
Alta situatie: iau de test de la unii un pachet cu 9 euro pe luna. Chipurile pentru site de prezentare.
Ma apuc sa fac import wordperss si zbang, eroare site-ul down.
Ii intreb si iata ce imi zic: acel pachet e pentru site-uri de prezentare html nu pentru o platforma ca wordpress care consuma resurse.
Nu zau zic, si cine naiba mai are site-uri statice in ziua de azi?
si mai ales, de ce naiba nu scri ca oferi un nimic de hosting si ma lasi sa il cumpar crezand ca am gasit un serviciu ieftin si bun!
Dan, cei care mi-au dat un astfel de raspuns nu sunt o firma mica. Fac parte din firmele romanesti de top.
Vezi hosting pentru wordpress de la Bluehost daca vrei exemplu de serviciu frumos descris!

Răspunde cu citat