Pe scurt: ia-ti un VPS cu resursele pe care le consideri necesare, roaga-ma frumos (sau pe altcineva) sa iti pun site-ul pe el si da-i bataie.
Cel mai ieftin pachet la bluehost e 25USD pe luna.
La SmartVPS ai ceva similar la 20 de euro pe luna.
Pe scurt: ia-ti un VPS cu resursele pe care le consideri necesare, roaga-ma frumos (sau pe altcineva) sa iti pun site-ul pe el si da-i bataie.
Cel mai ieftin pachet la bluehost e 25USD pe luna.
La SmartVPS ai ceva similar la 20 de euro pe luna.
Punctez o singura idee: shared-ul nu se numeste shared degeaba. Resursele trebuie impartite pentru a tine un anumit numar de clienti. Cand ai pretentii de memory_limit mai mare, de resurse mai multe, deja trebuie sa te gandesti ca trebuie sa platesti pt NEXT level.
Chiar te invit sa lansezi un hosting shared, optimizat pt Wordpress, cu resurse cat mai multe (la discretie) pe 10$/luna. O sa vina toti "priceputii"... cu WP-uri neoptimizate la tine si o sa vezi ce "bine" stau lucrurile. Dupa o perioada o sa-ti dai seama ca firmele astea nu-s tampite cand limiteaza.
LE:
1. De curiozitate, care au fost cerintele?
2. cand resursele consumate sunt mari, in prima faza te uiti de ce sunt mari. Intotdeauna exista loc de optimizari, daca ai cunostintele necesare sa le faci.
Ultima modificare făcută de casperel; 13th November 2015 la 18:33.
Alex, am intrebat care sunt asteptarile tale cu un scop foarte precis, insa tot ce am reusit a fost sa generez o polemica.
Vreau sa stiu exact care sunt asteptarile unui potential client, deoarece in 90% din cazuri (si asta cu precadere la WordPress) clientii au impresia ca orice pachet de gazduire de 3 lei poate tine orice blog WordPress, cu oricate plugin-uri si orice fel de teme vizuale. De asemenea, odata lansat, majoritatea clientilor au convingerea ca blogul lor este impenetrabil "self-healing", mirandu-se cand blogul le este spart.
Ai perfecta dreptate in sugestiile tale privind furnizarea de servicii (adica hosterul sa prezinte clar toate resursele oferite si toate limitarile impuse), insa la fel de bine ai putea sa ai o lista foarte clara de cerinte; ceva cam asa:
In momentul in care faci o astfel de solicitare, cu siguranta vei primi raspunsuri mult mai detaliate decat "in principiu serverul tine"Cod:Doresc un serviciu de gazduire pentru WordPress cu urmatoarele caracteristici: - spatiu de gazduire de minim *** GB - trafic lunar estimat de minim *** GB - memorie alocata de minim *** GB (am cel putin urmatoarele plugin-uri: x, y, z) - capacitate de CPU de minim *** GHz - Disk I/O de minim *** MBps - (este de preferat un server cu CloudLinux) - locatia serverului in una din locatiile [x], [y], [z] - accelerare cu [xxxx] - posibilitate de CDN (chiar si "poor's man CDN, pe un subdomeniu separat) - doresc backup cu restaurare in maxim ** ore/minute, cu *** zile/saptamani de date salvate in urma - doresc panoul de control [***] - doresc sa fac singur actualizarea WordPress sau - doresc sa va ocupati in totalitate de actualizarea WordPress, instalarea de module si backup
.:|:.
Problema nu e unde imi mut eu blogul ci de ce nu scriu clar ce resurse sunt garantate la fiecare pachet. In afara de hdd nu e nimic interesant.
max_execution_time 180
memory_limit 128M
post_max_size 32M
upload_max_filesize 32M
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)