Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Hosting optimizat Wordpress

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Pe scurt: ia-ti un VPS cu resursele pe care le consideri necesare, roaga-ma frumos (sau pe altcineva) sa iti pun site-ul pe el si da-i bataie.
    Cel mai ieftin pachet la bluehost e 25USD pe luna.
    La SmartVPS ai ceva similar la 20 de euro pe luna.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Punctez o singura idee: shared-ul nu se numeste shared degeaba. Resursele trebuie impartite pentru a tine un anumit numar de clienti. Cand ai pretentii de memory_limit mai mare, de resurse mai multe, deja trebuie sa te gandesti ca trebuie sa platesti pt NEXT level.
    Chiar te invit sa lansezi un hosting shared, optimizat pt Wordpress, cu resurse cat mai multe (la discretie) pe 10$/luna. O sa vina toti "priceputii"... cu WP-uri neoptimizate la tine si o sa vezi ce "bine" stau lucrurile. Dupa o perioada o sa-ti dai seama ca firmele astea nu-s tampite cand limiteaza.

LE:
    Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Intreb eu pe unii: imi tine pachetul x de hosting blogul cu urmatoarele cerinte de resurse?
    1. De curiozitate, care au fost cerintele?
    2. cand resursele consumate sunt mari, in prima faza te uiti de ce sunt mari. Intotdeauna exista loc de optimizari, daca ai cunostintele necesare sa le faci.
    Ultima modificare făcută de casperel; 13th November 2015 la 18:33.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    E cam greu de explicat pentru cei care pun astfel de intrebari.
    E o intrebare in genul celor puse de cei de la firmele de hosting, asa la misto.
    Iti voi spune ce astept: astept sa imi dau seama de bubele celor din Romania ca sa ofer eu hosting optimizat pentru Wordpess.
    Dar ca tot ai deschis subiectul, recomand tie si tuturor celor care ofera hosting sa explice foarte clar ce inseamna hosting share level 1 sau cum l-or fi numind ei pentru ca sa nu fie nevoie ca eu sa dau 10 mailuri si sa astept 2 zile.
    Vreau sa nu mai afiseze ca am 10 gb de spatiu insa ascund ca acel apchet are doar 64 mb memory_limit ca ma prapadesc pe jos de ras. Nu am nevoie de 10 gb pentru blog. Am nevoie de memorie.
    Si multe altele!

Intreb eu pe unii: imi tine pachetul x de hosting blogul cu urmatoarele cerinte de resurse?
    Raspunsul lor: in principiu da!

Deci. in principiu sunt sute de firme si calitate a serviciilor incredibil de proasta!
    Da, VPS si Server. Asta e alta treaba.
    Alex, am intrebat care sunt asteptarile tale cu un scop foarte precis, insa tot ce am reusit a fost sa generez o polemica.
    Vreau sa stiu exact care sunt asteptarile unui potential client, deoarece in 90% din cazuri (si asta cu precadere la WordPress) clientii au impresia ca orice pachet de gazduire de 3 lei poate tine orice blog WordPress, cu oricate plugin-uri si orice fel de teme vizuale. De asemenea, odata lansat, majoritatea clientilor au convingerea ca blogul lor este impenetrabil "self-healing", mirandu-se cand blogul le este spart.

Ai perfecta dreptate in sugestiile tale privind furnizarea de servicii (adica hosterul sa prezinte clar toate resursele oferite si toate limitarile impuse), insa la fel de bine ai putea sa ai o lista foarte clara de cerinte; ceva cam asa:

Cod:
    Doresc un serviciu de gazduire pentru WordPress cu urmatoarele caracteristici:
    - spatiu de gazduire de minim *** GB
    - trafic lunar estimat de minim *** GB
    - memorie alocata de minim *** GB (am cel putin urmatoarele plugin-uri: x, y, z)
    - capacitate de CPU de minim *** GHz
    - Disk I/O de minim *** MBps
    - (este de preferat un server cu CloudLinux)
    - locatia serverului in una din locatiile [x], [y], [z]
    - accelerare cu [xxxx]
    - posibilitate de CDN (chiar si "poor's man CDN, pe un subdomeniu separat)
    - doresc backup cu restaurare in maxim ** ore/minute, cu *** zile/saptamani de date salvate in urma
    - doresc panoul de control [***]
    - doresc sa fac singur actualizarea  WordPress sau
    - doresc sa va ocupati in totalitate de actualizarea WordPress, instalarea de module si backup
    In momentul in care faci o astfel de solicitare, cu siguranta vei primi raspunsuri mult mai detaliate decat "in principiu serverul tine"
    .:|:.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Problema nu e unde imi mut eu blogul ci de ce nu scriu clar ce resurse sunt garantate la fiecare pachet. In afara de hdd nu e nimic interesant.
    max_execution_time 180
    memory_limit 128M
    post_max_size 32M
    upload_max_filesize 32M

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. WordPress Hosting Free
    De oviolaru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th December 2013, 18:55
  2. Hosting VIP pe Wordpress.com
    De Alex Dumitru în forumul Hosting
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 5th March 2010, 14:23
  3. sit optimizat
    De Broscoi în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th July 2008, 21:46
  4. oscommerce optimizat
    De shpampy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd June 2006, 14:35
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •