Postat în original de
gabetu
Salut Tom,
N-am cont la ei dar eram sigur ca este vorba de directory. Eu am testat o versiune intermediara pe 3.8 si plugin-ul lor de baza nu merge prea bine. Temele de la templatic sunt cunoscute ca fiind cam buggy, totusi se pare ca ultimele versiuni ar fi mai bune.
Totusi, pentru multi-city directory as recomanda
geotheme pentru simplul fapt ca poti include denumirea localitatii in titlu, descriere, slug, taxonomy, h1. Este singura tema de gen care ofera aceasta facilitate importanta. Problema este designul cam invechit desi este responsive.
O alta tema care mi-a placut este
asta dar se pare ca s-a renuntat la dezvoltarea de noi facilitati, din pacate.
Spor !
Merci de sfaturi, doar ca eu vreau 1 thema pt un singur oras, nu multi city, iar din ce am comparat directory lui templatic e cea mai buna. Pe viitor poate o refolosesc si pe alte orase, dar momentan vreau pt un singur oras, un director de afaceri, stiri, evenimente + blog. Iar asta pare ok.
Ca e buggy, e clar, orice thema e praf cand vine vorba de cod, dar nu am pretentii la 50-100 euro. Nu vreau sa fac site-ul de la 0, ma costa mult mai mult.
Buba e ca restul de theme nu am ce sa fac cu ele, iar cei 299 sunt enorm pt o thema. Daca tot dau 99+plugins, ii disper cu mail-uri
Acum mi-a dat mail ca plugins nu sunt in cei 299
Deci alta distractie. Asa ca raman doar la thema si o sa iau plugins cand incepe sa produca.
Mai vrea cineva thema?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.