De astazi incep sa lucrez la site-ul Blog Dog Breeds si vreau sa imi spune-ti care sunt cele mai bune si de folos plugin-uri, pentru al putea optimiza cat mai corect ! Ms anticipat. Site-ul va fi in limba engleza daca are vreo importanta.
De astazi incep sa lucrez la site-ul Blog Dog Breeds si vreau sa imi spune-ti care sunt cele mai bune si de folos plugin-uri, pentru al putea optimiza cat mai corect ! Ms anticipat. Site-ul va fi in limba engleza daca are vreo importanta.
All in One SEO Pack
SEO Ultimate
WordPress SEO
Wordpress Firewall 2
WP-Optimize
Eu astea le folosesc, sper sa-ti fie de ajutor, valideaza-ti si tema.
In plus pentru o urcare rapida in serp, iti recomand sa scri 10 articole de minim 250 de cuvinte pe care sa le pui in 10 directoare de articole.
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
1.SEO Ultimate;
2.Google XML Sitemaps;
3.Sociable;
4.Viper's Video Quicktags;
5.Broken Link Checker;
6.Google Analytics for WordPress;
7.Contact Form 7.
Nu folosesc nimic de "cache", am alergie la ele.
Eu nu inteleg cum fac chestia aia cu H1 h2 h3 imi poate explica cineva? si la ce ajuta..
Recomand si BackWPup, face backup atat la baza de date cat si la fisiere. Manual si/sau automat.
Backup-ul poate fi salvat si pe server (prin ftp), si in Dropbox, si pe email, in Google storage, Amazon S3,...
In plus, optimizeaza tabelele. Merita incercat.
The best things in life aren't things
L-am instalat pare interesant multumesc. Mai vreau !![]()
Nu mai bine dadeai si tu un search in loc sa ceri mura-n gura?
Ghid optimizare Wordpress
Pluginuri Wordpress - caching, optimizare, minify, page speed
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
S-a mai discutat si aici: Plugin-uri pentru wordpress.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Recomand Yoast WordPress SEO
Atentie la Contact Form 7 mie imi dadea eroare in IE 9 cand incercam sa trimiteam mesajul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)