Salut Maldinii
Am instalat si eu tema, sper sa am parte de conversii cat mai multe.
Multumesc !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
As avea totusi o intrebare, am adugat produsele prin feed si prima data mi-a aparut poza produselor pe prima pagina, dupa care le-am sters si adugat din nou si vad ca nu mai apare poza.
Uite aici Bră
Scuzati dublul
Salut! Am si eu o problema similara cu cea a lui marian18. Cand am pus tema am si am pus feed-ul de la piata digitala imi afisa produsele la campaniile vechi unde am fost aprobat acum ceva timp, dar dupa ce am aplicat si la campaniile care ma intereseaza pe mine nu mai afiseaza nimic si arata ca se incarca exact ca in screenshot-ul lui marian, am dat drepturi de scriere la folder-ul temei si tot nu merge, vreo idee?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Am host romanesc (AcipHosting), am aplicat la vreo 8-9 campanii din nisa fashion, o sa-l las acum mai mult sa vad ce si cum. Mersi de raspuns!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Salut Maldini, uite am rezolvat eu prima problema instaland din nou tema si produsele, dar a aparut o alta problema.
La unele produse nu le apare imaginea ci un spatiu mov cu ceva rosu scris deasupra desi cand le caut din feed imaginea le apare.
Nu pot da pe urmatoarele pagini ale site-ului daca apesi de exemplu pe pagina 2 nu te duce acolo ci ramane pe pagina 1.
Pe TaraFashion nu apar pozele la produse.
E din cauza ca aceste magazine nu ne permit sa folosim imaginile . Da-mi un mail la maldinii@gmail.com si o sa iti dau noua versiune unde folosim direct imaginile lor ca sa nu mai existe probleme .
Mersi!
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)