Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Servicii WordPress?!

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    304
    Putere Rep
    28

Implicit Servicii WordPress?!

Salutare comunitate,

In ultima perioada am observat cu totii ca majoritatea dintre noi folosim WordPress-ul pentru propriile site-uri. Da... aproapte toti.

In aproximativ doi ani, WP-ul a devenit tot mai flexibil pentru utilizatori. Daca acum trei - patru ani acest CMS era numai bun pentru bloguri, in ziua de azi cu WP reusim sa facem minuni. Si da... am ajuns sa folosim acest CMS pentru orice tip de site!

Acum, ce intrebari am:
    1. Merita sa aprofundez WordPress-ul (ma refer la timpul "pierdut" invatand sa realizez teme din ce in ce mai complexe, pluginuri, etc.)?
    2. Merita sa "deschid o afacere" oferind servicii WordPress (realizand teme WordPress, implementari, etc.)?
    3. Cat timp vom mai folosi WP-ul?
    4. Sa luam ca exemplu: vrei sa deschizi un site de stiri/ blog, ce ai alege? Un script custom sau WP? Aici ma refer la site-uri de content news.
    5. Ai da 100/ 150 euro pentru tema WordPress premium (design, codare, implementare), sau apelezi la un freelancer/ firma pentru a realiza un script custom?

Am pus aceste intrebari fiindca ma gandesc serios sa deschid un site oferind servicii WordPress. Timp de 2 ani am cules destula experienta cu WP si as vrea sa stiu daca merita sa-mi incerc norocul. O zi buna sa aveti!

Cu stima,
    Robciuc Ioan
    Nimic interesant...

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

Implicit

Costă 30 - 40$ o temă premium pe site-urile străine. Tu mergi mult prea departe, 150€ e mult prea mult chiar dacă tema e unică și făcută special pentru un client.

Da se va folosi WP în continuare fiindcă e foarte ușor de folosit și destul de bine optimizat (d.p.d.v. SEO).

Am un prieten care lucrează ca freelancer și care a mutat săptămâna trecuta un site a unui ziar (are în jur de 70k articole) de pe un script custom pe WP :-).

Am avea nevoie de o firmă serioasă care să producă teme wordpress și să ofere servicii în această direcție însă nu cu prețurile specificate de tine.

PS: Dacă îți deschizi firmă și ai nevoie de personal nu ezita să mă contactezi :-).

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    304
    Putere Rep
    28

Implicit

@Bogdan Anghelina - Bine, poate am exagerat cu 150 euro, dar o tema custom (design + implementare), functionala 100%, zic ca e mai mult decat ok. Bine, daca vrei ca tema sa aiba mai multe stiluri pentru portofoliu/ content news, short codes, weidgeturi custom, etc. pretul unei teme poate sari lejer peste 250 euro.

Uita-te putin pe site-urile de freelancing cum prestatorii prind proiecte pentru 200 euro, sa realizeze o tema de tip blog (fara optiunile de mai sus). Bine, tre' sa ai si un portofoliu destul de stufos.

Cat despre firma si serviciile WordPress... momentan nu m-am gandit sa-mi deschid firma. Stii cum e, mai intai vedem cum merge treaba si dupa ne gandim la firme, chestii, etc. Um simplu freelancer ce ofera servicii WP e de-ajuns.

PS: te contactez mai spre seara sa discutam ca acuma nu sunt acasa.
    Nimic interesant...

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

@robciucionut
    Daca prin tema premium intelegi un design la cererea clientului, atunci parerea mea este ca se merita sa aprofundezi subiectul. Altfel, dupa cum a spus si Bogdan, intri in competitie cu cei care vand la 30-40 usd si sansele sunt minime.
    Una peste alta, parerea mea e sa mergi mai departe. Wordpress nu va "muri" maine si cu siguranta vei avea clienti.
    Bafta multa!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Tema premium customizata dupa cerintele tale 30-40 de dolari? Come on, people..
    150 de euro mi se pare un pret mai mult decat rezonabil pentru o tema customizata asa cum vreau eu si clar, as da bucuros.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

@matei
    M-am exprimat gresit. Am bagat in aceeasi propozitie doua situatii diferite. Ce vroiam sa spun este ca daca va oferi teme premium (nu custom) la 150 euro, e mult. Pentru o tema custom e mai mult decat ok. Sper ca acum exprimarea mea sa fie mai ok.

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

Implicit

Matei, tu citești printre rânduri ?

Am spus că o temă PREMIUM e 30 - 40$ nu una CUSTOM ! Una unică făcută doar pentru un client, cu toate funcționalitățiile cerute de acesta, da, ajunge la sume mult mai mari.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    30
    Posturi
    304
    Putere Rep
    28

Implicit

@all - Deci, sa-nteleg ca ar merita o investitie de timp pentru aprofundarea WordPress-ului. Cat de curand voi deschide site-ul de prezentare (portofoliu) si oi vedea cum merge.

Cat despre temele WordPress si designuri, la inceput voi avea scoruri mai mult decat ok. Asta asa, pentru inceput.

PS: cateva pareri despre andronews.ro? Tema realizata de mine.
    Nimic interesant...

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Tema arata bine. O tema WP ca cele de pe ThemeForest necesita peste 80 ore de munca, daca calculezi la un pret minim de $10/ora rezulta in general un pret peste $100. Ca sa faci WP plugins trebuie sa cunosti PHP foarte bine.

Pîrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu sunt fan wordpress, daca ai face si pe joomla teme ai castiga tot interesul meu ,in orice discutie pe care o vei purta cu referire la teme.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
    Tema arata bine. O tema WP ca cele de pe ThemeForest necesita peste 80 ore de munca, daca calculezi la un pret minim de $10/ora rezulta in general un pret peste $100. Ca sa faci WP plugins trebuie sa cunosti PHP foarte bine.
    Nu gasesc logica, doresti sa spui ca pentru o tema e nevoie 80 de ore,plata fiind 100 dolari ar insemna. 10 dolari la fiecare 8 ore,nu?
    Asta daca vinzi doar odata acea tema.
    Insa probabil daca spui ca daca plata este 10 $ dolari pe ora,ar ajunge la 800 dolari ,ceea ce ar insemna ca o tema trebuie sa o vinzi de cel putin 10 ori,nu?
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th February 2012, 02:42
  2. Servicii.Net
    De EDW în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th November 2011, 14:15
  3. Servicii SRV.ro
    De Cristi_XP în forumul Hosting
    Răspunsuri: 24