Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Servicii WordPress?!

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vārstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

@robi09 - Da, e foarte multa munca la cod daca vrei sa faci macar 50% din temele de pe ThemeForest, chiar daca nu pare. Pentru o simpla tema, pentru design, codare si implementare iti ia pe putin de 10 ore. Calculand: $10 + 10 ore = $100 pentru o simpla tema. Oricum, trebuie sa ai un portofoliu destul de stufos si o experienta destul de mare sa ridici preturile pentru serviciile oferite.

@pirvan.marian - Cat despre Joomla. Am folosti CMS-ul acum doi ani, cand aveam SportSuceava. Eram fan Joomla... dar de cand WP-ul a devenit tot mai flexibil am inceput sa-l folosesc tot mai mult si dupa cateva luni m-am apucat de realizarea temelor. Deci, merg pe mana WP-ului din simplul motiv ca e user-friendly si e cel mai folosit/ cautat CMS.
    Nimic interesant...

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de robciucionut Vezi Post
    @robi09 - Da, e foarte multa munca la cod daca vrei sa faci macar 50% din temele de pe ThemeForest, chiar daca nu pare. Pentru o simpla tema, pentru design, codare si implementare iti ia pe putin de 10 ore. Calculand: $10 + 10 ore = $100 pentru o simpla tema. Oricum, trebuie sa ai un portofoliu destul de stufos si o experienta destul de mare sa ridici preturile pentru serviciile oferite.

@pirvan.marian - Cat despre Joomla. Am folosti CMS-ul acum doi ani, cand aveam SportSuceava. Eram fan Joomla... dar de cand WP-ul a devenit tot mai flexibil am inceput sa-l folosesc tot mai mult si dupa cateva luni m-am apucat de realizarea temelor WordPress. Deci, merg pe mana WP-ului din simplul motiv ca e user-friendly si e cel mai folosit/ cautat CMS.
    Joomla afirma ca ocupa 2.6% din piata online a lumii ceea ce ma face sa cred ca e destul de cautat.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vārstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

@pirvan.marian - E posibil sa fie, nu te contrazic ca nu stiu. Atata timp cat majoritatea utilizatorilor cauta teme WordPress, n-am de ce sa trec de la WP la Joomla.
    Nimic interesant...

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca vrei sa oferi tu servicii de WP pe site personal si sa ai clienti, da. Daca vrei sa faci ceva gen membership, iti trebuie mai mult decat cunostinte de wordpress. Fara firma nu ai ce cauta pe piata, sunt foarte multi care cer special factura. Plus, degeaba faci super-mega teme daca nu ai promovare. Trebuie o investitie serioasa intr-un site de genul si o calitate exceptionala pentru a avea loc.

Dar, sa iti cauti clienti pe siteuri de freelancing e ok. Scapi de investitie, de firma si poti scoate bani frumusei daca te tii de treaba.

Have fun.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vārstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

@Cristi G - Momentan ma gandesc sa lucrez ca freelancer. Nu am de gand sa-mi deschid firma sub nici o forma. Si bineinteles, voi avea un portofoliu cu proiectele realizate si serviciile oferite.

Daca vrei sa faci ceva gen membership, iti trebuie mai mult decat cunostinte de wordpress. Fara firma nu ai ce cauta pe piata, sunt foarte multi care cer special factura. Plus, degeaba faci super-mega teme daca nu ai promovare. Trebuie o investitie serioasa intr-un site de genul si o calitate exceptionala pentru a avea loc.
    N-am de gand sa-mi deschid o afacere gen membership (WooThemes, ElegantTheme, etc).

Eventual sa-mi incerc norocul pe ThemeForest. Practic, singura investitie tre' s-o fac in proiectul respectiv pentru a fi acceptat.
    Nimic interesant...

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vārstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    38

Implicit

Temele de pe site-uri ca ThemeForest costa 30-40$, dar aceste teme se mai vānd la n persoane. Pe cand o tema custom poate costa chiar cu mult mai mult cat timp se presupune si ideea de exclusivitate. Nu degeaba template-urile de pe TemplateMonster au costuri de 1000-3000$ pentru Buyout (numai tu si cumparatorii anteriori mai aveti acces la respectivul template).
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data īnscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat īn original de Bogdan Anghelina Vezi Post
    Matei, tu citești printre rānduri ?

Am spus cć o temć PREMIUM e 30 - 40$ nu una CUSTOM ! Una unicć fćcutć doar pentru un client, cu toate funcționalitćțiile cerute de acesta, da, ajunge la sume mult mai mari.
    nu citeste nimeni printre randuri Bogdan, tu te-ai exprimat gresit.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Vazand ca se discuta tot mai intens de theme pentru wordpres Premium sau free. Eu o sa va ofer numele unui program ce face mai mult decat va puteti astepta.

Acesta este Artisteer 3, realizeaza theme wordpress, joomla, drupal etc etc de calitate ( zic eu ). Acest program iti permite sa ai o thema unica, trebuie mentionat ca acest program nu este free, dar totusi merita incercat.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vārstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

@Aurel Dragut - Da, asta in cazul in care ai un buget mic si fara mari pretentii. De altfel, daca vrei ceva unic, apelezi la un freelancer sau firma sa-ti realizeze tema. Si bineinteles, dupa parerea mea o tema unica la 50 euro e chiar foarte ieftina, tinand cont cate ore lucrezi la proiectul respectiv.

@MaXz - Stiu de Artisteer. L-am folosit acum ~2 ani, cand n-aveam nici o cunostinta legata de realizarea temelor WordPress. Dar in timp, am invatat si sunt multumit momentan de ceea ce am invatat in ultimul timp.

Cat despre softul respectiv, nu prea reusesti sa faci ca tema sa functioneze cum vrei tu! Ma refer la noile functii WP. Pentru un simplu blog, etc. e numai bun Artisteer-ul!
    Nimic interesant...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii
    De midanius īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th February 2012, 01:42
  2. Servicii.Net
    De EDW īn forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th November 2011, 13:15
  3. Servicii SRV.ro
    De Cristi_XP īn forumul Hosting
    Răspunsuri: 24