Salutare comunitate,

In ultima perioada am observat cu totii ca majoritatea dintre noi folosim WordPress-ul pentru propriile site-uri. Da... aproapte toti.

In aproximativ doi ani, WP-ul a devenit tot mai flexibil pentru utilizatori. Daca acum trei - patru ani acest CMS era numai bun pentru bloguri, in ziua de azi cu WP reusim sa facem minuni. Si da... am ajuns sa folosim acest CMS pentru orice tip de site!

Acum, ce intrebari am:
1. Merita sa aprofundez WordPress-ul (ma refer la timpul "pierdut" invatand sa realizez teme din ce in ce mai complexe, pluginuri, etc.)?
2. Merita sa "deschid o afacere" oferind servicii WordPress (realizand teme WordPress, implementari, etc.)?
3. Cat timp vom mai folosi WP-ul?
4. Sa luam ca exemplu: vrei sa deschizi un site de stiri/ blog, ce ai alege? Un script custom sau WP? Aici ma refer la site-uri de content news.
5. Ai da 100/ 150 euro pentru tema WordPress premium (design, codare, implementare), sau apelezi la un freelancer/ firma pentru a realiza un script custom?

Am pus aceste intrebari fiindca ma gandesc serios sa deschid un site oferind servicii WordPress. Timp de 2 ani am cules destula experienta cu WP si as vrea sa stiu daca merita sa-mi incerc norocul. O zi buna sa aveti!

Cu stima,
Robciuc Ioan