De ce nu faci totul de la capat?
Stergi baza de date. Stergi tot de pe host. Si urci din nou.
Ar trebui sa mearga
De ce nu faci totul de la capat?
Stergi baza de date. Stergi tot de pe host. Si urci din nou.
Ar trebui sa mearga
Vand Advertoriale (pr 5)
Ai incercat sa dai copy-paste fisiere + bd si apoi sa modifici decat configul? (deci fara instalare)
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Nici-o rezolvare, am pus din nou fisierele am creat din nou baza de date i-am dat import la cea veche in cea noua si nimic.
Pana la urma daca tot nu-i dai de cap poti incerca cu un export-import din wp si aia e, instalezi iara thema si pluginuri si scapi.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Stiu ca nu te incurajeaza ce o sa scriu, dar vezi ca ai probleme si cu farduri.info - erori 404 la accesarea oricarui link intern.
Eu prefer varianta export-import pt ca niciodata nu mi-au iesit backupurile cu baza de date. Asa ca folosesc export-import (cu xml). O singura data am avut probleme cu import xml, insa comparativ cu esecurile prin baza de date, prefer cu import xml.
Poti sa schimbi dns-urile si sa revii la instalarea veche, unde blogurile erau functionale? Asta ca sa faci export de xml. Daca nu mai poti apela la varianta asat... las pe altii sa vina cu solutii pt db.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 16th February 2012 la 19:51.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
probabil .htaccess plecat la plimbare
Sunt probleme si cu acest site .Ca sa iti mearga asta de farduri intra in Machiaje – Modele Unghii Log In si dai Save changes
Mersi buicky acum merg link-urile interne. Legat de epoezii ma ocup acum si sper sa mearga.
Pot fi mai multe probleme, ai verificat de exemplu daca $table_prefix din wp-config.php este setat corect? In general asta cauzeaza redirect catre install.
Poti da si un repair la baza de date in cazul in care solutia de mai sus nu merge.
Am verificatsi este totul ok.$table_prefix
Inca nu am gasit o rezolvare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)