Salutare,
A incercat cineva sa mute un domeniu de la myDomain (serviciu Vodafone pentru inregistrarea si gazduirea de domenii) ? Le-am trimis un mail in acest sens, dar nu am primit raspuns. Poate ma ajutati voi.
Salutare,
A incercat cineva sa mute un domeniu de la myDomain (serviciu Vodafone pentru inregistrarea si gazduirea de domenii) ? Le-am trimis un mail in acest sens, dar nu am primit raspuns. Poate ma ajutati voi.
Nu poti. E luat pe numele lor... abonament lunar... Daca cumperi de unde nu trebuie.
Singura solutie ramane cu schimbarea dns-urilor din panoul lor de control, dar tot depi de ei.
Boingeanu Ben
Schimbarea DNS-urilor am facut-o deja. Hmm... singura solutie ar fi sa nu-l mai platesc, sa expire si apoi sa-l inregistrez din nou de la RNC.
domeniile .ro nu expira.
Boingeanu Ben
Expira in sensul ca daca nu platesti acea suma lunara, exista o perioada de gratie dupa care domeniul e considerat liber si merge sa fie inregistrat de altcineva.
Se poate cumpara pe numele tau...
myDomain:
"In orice moment poti cere transferul domeniului pe numele tau. Re-inregistrarea domeniului este facuta de Vodafone fara intreruperea serviciului de gazduire. Costul acestei operatiuni este de 60 USD (fara TVA). Contacteaza serviciul de relatii cu clientii la numarul 302.2222 pentru a efectua aceasta operatiune sau pentru detalii suplimentare."
Catalin
am mutat eu
le dai telefon, te trimite la alt departament :d si apoi se rezolva.. o sa se faca un formular la rnc de schimb de folosinta.. partea nasoala e ca dupa 3 ani de plata lunara.. cum am avut eu.. a trebuit sa mai platesc la rnc inca 61$
toata nebunia a durat 4-5 zile
pe viitor numai faceti greseala asta![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)