Ia legatura cu furnizorul te poate ajuta mai mult decat noi, esti gazduit in RO, dar iti apare 404 de la un furnizor din US.
Ia legatura cu furnizorul te poate ajuta mai mult decat noi, esti gazduit in RO, dar iti apare 404 de la un furnizor din US.
Posibil sa fie de la propagarea nameserverelor...
La mine acum merge perfect orice pagina![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Da merge ,multumesc mult pentru raspunsuri !Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa intru in wp-admin la permalinks si am dat save changes si a mers![]()
Pan la urma ce era?
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Care a fost problema? De la propagare nu era, e acelasi ip care acum merge si inainte nu mergea.
Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa intru in wp-admin la permalinks nu am modificat nimic acolo si apoi am dat save changes si a mers
deci a fost .htaccess cand ai dat save ti s-o regenerat fisierul
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Multumesc mult pentru ajutor !
Cu placere, si spor la convertire.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)