29th September 2011, 16:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu comenta cu keyword si mai ales pe siteurile de pe aceeasi nisa, ca sa fii mai in siguranta. Iti dai seama ca daca mergi pe un blog de termopane si semnezi cu "termopan ieftin" esti gata. Daca vrei keyword in loc de nume ori comentezi pe alte platforme ori pe bloguri fara Akismet.
Eu raman la ideea ca nu trebuie sa te bazezi foarte mult pe Wordpress, e doar o platforma, de exemplu ei pot scoate campul "url" si iti dai seama.
29th September 2011, 18:51

Postat în original de
diasomie
100 R ..
Pai ..aflu ca inscrierea in directoare nu mai e cea a fost odata. Acum imi spui ca nici comentariile pe WP nu mai sunt ca pe vremea bunicii.
CE sa mai fac acum? Nu ma apuc de platit advertoriale..
Comenturile pe WP sunt cel mai usor de facut si pentru mine au avut rezultate. Cat despre DOfollow, daca stii sa cauti ( scrapebox folosesc) gasesti pe Romanica si posturi de blog cu
PR mai mare de 3-4 cu DO follow. Eu gasesc asa ceva si merita postat..numai ca si-a bagat Akismet coada. Sa renunt acum..??? Nu vreau ..dar sunt banat pentru nimic..
Si pe Blogger sunt bloguri romanesti bine cotate insa ...imi ofera cam aceleasi IP uri ca baza penru linkul meu.
Alta solutie ar fi sa am situri satelit in jurul sitului meu principal si sa le promovez pe acelea ?
solutia alternativa imi suna a piramidale si nu e white hat deloc... dar functioneaza
cat despre akismet, vorbeste cu cat mai multe wordpressuri sa iti aprobe comentariile, daca vrei iti dau si eu pe privat locuri unde sa comentezi si pot aproba eu, poate scapi asa.
29th September 2011, 21:57
pe PM daca ai nevoie a-ti trimit 2 bloguri pe care am akismet instalat si daca vrei comenteaza si te markez ca "nospam", macar asa mai adaugi 2 daca te ajuta