Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Cum sa ies din "gratiile" Akismet?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

100 R ..
    Pai ..aflu ca inscrierea in directoare nu mai e cea a fost odata. Acum imi spui ca nici comentariile pe WP nu mai sunt ca pe vremea bunicii.
    CE sa mai fac acum? Nu ma apuc de platit advertoriale..
    Comenturile pe WP sunt cel mai usor de facut si pentru mine au avut rezultate. Cat despre DOfollow, daca stii sa cauti ( scrapebox folosesc) gasesti pe Romanica si posturi de blog cu PR mai mare de 3-4 cu DO follow. Eu gasesc asa ceva si merita postat..numai ca si-a bagat Akismet coada. Sa renunt acum..??? Nu vreau ..dar sunt banat pentru nimic..

Si pe Blogger sunt bloguri romanesti bine cotate insa ...imi ofera cam aceleasi IP uri ca baza penru linkul meu.

Alta solutie ar fi sa am situri satelit in jurul sitului meu principal si sa le promovez pe acelea ?
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu comenta cu keyword si mai ales pe siteurile de pe aceeasi nisa, ca sa fii mai in siguranta. Iti dai seama ca daca mergi pe un blog de termopane si semnezi cu "termopan ieftin" esti gata. Daca vrei keyword in loc de nume ori comentezi pe alte platforme ori pe bloguri fara Akismet.

Eu raman la ideea ca nu trebuie sa te bazezi foarte mult pe Wordpress, e doar o platforma, de exemplu ei pot scoate campul "url" si iti dai seama.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

cum pot sti ca nu are akismet instalat?

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    100 R ..
    Pai ..aflu ca inscrierea in directoare nu mai e cea a fost odata. Acum imi spui ca nici comentariile pe WP nu mai sunt ca pe vremea bunicii.
    CE sa mai fac acum? Nu ma apuc de platit advertoriale..
    Comenturile pe WP sunt cel mai usor de facut si pentru mine au avut rezultate. Cat despre DOfollow, daca stii sa cauti ( scrapebox folosesc) gasesti pe Romanica si posturi de blog cu PR mai mare de 3-4 cu DO follow. Eu gasesc asa ceva si merita postat..numai ca si-a bagat Akismet coada. Sa renunt acum..??? Nu vreau ..dar sunt banat pentru nimic..

Si pe Blogger sunt bloguri romanesti bine cotate insa ...imi ofera cam aceleasi IP uri ca baza penru linkul meu.

Alta solutie ar fi sa am situri satelit in jurul sitului meu principal si sa le promovez pe acelea ?
    solutia alternativa imi suna a piramidale si nu e white hat deloc... dar functioneaza

cat despre akismet, vorbeste cu cat mai multe wordpressuri sa iti aprobe comentariile, daca vrei iti dau si eu pe privat locuri unde sa comentezi si pot aproba eu, poate scapi asa.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Nu cred ca e adevarat, pentru ca asa as putea comenta in numele altcuiva si cu adresa de e-mail/website-ul altcuiva si sa fac SPAM. Ti-ai putea darama competitia imediat.
    Ba e adevarat. Am testat: 1.am comentat cu emailul banat si fara url -> a fost trecut in spam, 2. am comentat cu url si alt email -> a fost trecut in spam, la ip nu are relevanta pentru ca am ip dinamic... Daca faci asta in locul concurentei nu ii darami deloc doar nu le mai permiti sa ontina link-uri din comentat o perioada. Din cauza asta au bagat pe site la contact si categoria in care spui ca ti-a fost bagat siteul in spambox fara vina ta.
    Ultima modificare făcută de DRG; 29th September 2011 la 19:52. Motiv: quote
    D R G

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Blogurile fara Akismet se obtin simplu dar ia timp mult, tehnica nu e ortodoxa de aia n-o postez ca sa nu dau idei dar e chiar simplu, oricum multe sunt pline de spam.

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca ai postat cu keyword de genul "adidasi originali' sau 'tratamente cosmetice' este foarte posibil ca bloggerii respectivi sa te fi marcat ca spam. Si eu marchez mai nou comentariile de genul asta. E drept ca si anunt in casuta de deasupra comentariilor ca nu accept nume din astea, dar, daca vreo cativa te-au marcat, de aici ar putea sa vina problema. Comenteaza cu un prenume sau un nick (cazul meu: dojo), nu cu 'keywords' ca este frustrant pentru ala de tine bloggerul sa discute cu 'pantofi de dama' sau nume din astea

Am primit si eu 'ban' acum 4 ani, cand blogul era inca pe .info si chiar mi-au spus unii bloggeri ca le apar ca spammer. Am scris celor de la akismet si s-a rezolvat.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

pe PM daca ai nevoie a-ti trimit 2 bloguri pe care am akismet instalat si daca vrei comenteaza si te markez ca "nospam", macar asa mai adaugi 2 daca te ajuta

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc pentru ajutorul oferit.
    O perioada o sa mai incerc sa ma "auto aprob" pe blogurile mele. AM cam...7-8 Wp si sa vad ce iese. daca nu e deajuns o sa aplelez la voi.
    Singura solutie pe care o vad acum este retea in jurul sitului principal. Cu transfer de Pr, autoritate si sa mai diversific Ip urile. Nu e chiar gray hat atata timp cat blogurile, si platformele respective au valoare in sine si sunt in domenii inrudite.

Scrapebox are plugin de sortat blgurile in protejate si neprotejate, insa nu stiu daca asta vizeaza akismet.
    Da ii dau dreptate lui Krumel, care nus pe unde spunea ca bloggerii romani u o mentalitate gresita fata de fenomenul postarii si promovarii prin comenturi. Pai mai tata, imi dau doctoratu intr-un domeniu si ii comentez unuia pe un articol obscur , prost, ca el se pricepe in viata de zi cu zi si la constructii si la fotbal si la hidrogenare. Si ii scriu o pagina de comentariu pe felie pentru care in alte conditii ar trebui sa platesca ca e mai bun decat articolul lui. Si nu bat campii cu fraze de aur "ai dreptate" ce misto" dar daca indraznesc sa ma semnez cu .. sa zicem..."cabinet dermato" ma arde ca i-am spamat blogu'
    Ma rog e dreptul lui sa isi apere ograda.
    Dar fi mai cinstit daca ar spune nu intra, nu posta ( si sa sterga postul) decat sa ma murdareasca cu var si sa se fereasca si altii de mine ca fiind marele spammer IT al ROmaniei post decembriste
    Ultima modificare făcută de diasomie; 29th September 2011 la 23:26.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

totusi citisem pe undeva ( poate sa ma si insel), ca asta, kismetu nu te baneaza doar de la un unu sau doi care zic ca faci spam, ci doar daca postezi intr-o perioada scurta de timp multe link-uri (o 1000 sa zicem).

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •