Deci, despre comentariile spam sau nespam avem un subiect special pe forum.
Acolo s-a zis clar ca e o metoda destul de riscanta. Mai sunt si alte metode de a obtine linkuri, fara probleme.
Ca idee, fiecare site aproba ce comentarii vrea, de regula ale prietenilor, partenerilor sau propriile site-uri (altele).
In sensul asta e absolut firesc sa marcheze ca spam un site concurent sau sa stearga link din comentariu: concurenta e concurenta.
Poti "urla" pe nn forumuri/blofuri/retele sociale ca 1-100 de bloguri sterg link, ca unele dintre ele te marcheaza ca spam... dar e efectiv timpul tau pierdut.
Nu merge, treci la o metoda mai buna.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
da, clar, nu e o metoda de link building pe care sa o iei in serios cand cladesti un site, eu nu spuneam ca nu e dreptul lor sa faca ce vor la ei pe blog sau ca nu e firesc sa dea spam la un comentariu care este scris pentru link, insa atunci cand il faci dofollow iti iei niste responsabilitati in sensul asta si ar fi frumos sa o faci civilizat, tu ai chemat oamenii aia sa le dai linkuri, nu ii face spammeri dupa aceea
in alta ordine de idei, 1nesco are dreptate in primul rand cu faptul ca ar fi cazul sa ne tiram de aici, suntem off-topic taaare, taaare
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
@Mary
Lucrul asta e valabil pentru o serie mai mare de website-uri, nu doar bloguri.
Lucruri similare se intampla si pe directoarele web sau directoarele de articole. In functie de nisa de promovat, acelasi director il aproba sau nu.
Acum ai de ales:
1. Te pui sa "arati cu degetul" 100-1000 de astfel de cazuri, estimand un timp mediu de 10 minute + timpul la eventualele comentarii;
2. Ii zici "sanatate taica" si treci mai departe.
Cand profilul tau e pe seo/promovare, parca se justifica cazul 1, adunant content pe site.
Dar cand targetul tau este ridicarea unui site de "articole sportive", parca nu se justifica acel timp pierdut.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
ah nu, 1nesco, eu sunt comunicativa, n-am nici o problema sa discut despre 10 000 de cazuri daca interlocutorii sunt okca nu este eficient, sigur ca nu este, dar uite, facem conversatie
De cand promovez siteuri cu jocuri sunt obisnuita ca siteurile sa refuze linkuri, cand aud de "jocuri online" zici ca aud "spam, blackhat, keyword stuffing, aaaaa"))) asa ca sunt sceptica in privinta linkurilor de genul asta, desi am bloggeri care imi accepta comentariile cu link, dar pentru majoritatea sunt comentator vechi, inca dinainte sa promovez vreun site. Pe .com e altfel, nu au preconceptii despre anumite nise, daca nu sunt adult sau drugs, esti bine primit dupa ce iti viziteaza siteul si vad ca este trusty.
Eu dupa ce v-am citit comentariile ...raman la parerea ( si trag concluzia) ca bloggerii romani mai trebuie sa se maturizeze. Si ca le este frica de "de furat" ca la majoritatea romanilor. Si repede striga .."hotul"
Puteti inchide topicul ..sa ne directionam catre alte subiecte.
O s agasesc eu metode sa ies de la Akismet si sa continui comentariile ( decente si motivate) pe bloguri...
Fara spam.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)