Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 36 din 36

Subiect: Cum sa ies din "gratiile" Akismet?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Deci, despre comentariile spam sau nespam avem un subiect special pe forum.
    Acolo s-a zis clar ca e o metoda destul de riscanta. Mai sunt si alte metode de a obtine linkuri, fara probleme.
    Ca idee, fiecare site aproba ce comentarii vrea, de regula ale prietenilor, partenerilor sau propriile site-uri (altele).
    In sensul asta e absolut firesc sa marcheze ca spam un site concurent sau sa stearga link din comentariu: concurenta e concurenta.
    Poti "urla" pe nn forumuri/blofuri/retele sociale ca 1-100 de bloguri sterg link, ca unele dintre ele te marcheaza ca spam... dar e efectiv timpul tau pierdut.
    Nu merge, treci la o metoda mai buna.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    rice link provocat (prin asta intelegem ca nu se naste natural, aka mie imi place siteul tau de amenajari interioare si te mentionez intr-un articol pe siteul meu)

Exact asta spun si eu, daca NU se naste asa, prin mentionare voita, e gri.
    Scuze, am citit eu gresit

In alta ordine de idei: sunt 100% de acord cu 1nesco
    Trust, but verify.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

da, clar, nu e o metoda de link building pe care sa o iei in serios cand cladesti un site, eu nu spuneam ca nu e dreptul lor sa faca ce vor la ei pe blog sau ca nu e firesc sa dea spam la un comentariu care este scris pentru link, insa atunci cand il faci dofollow iti iei niste responsabilitati in sensul asta si ar fi frumos sa o faci civilizat, tu ai chemat oamenii aia sa le dai linkuri, nu ii face spammeri dupa aceea

in alta ordine de idei, 1nesco are dreptate in primul rand cu faptul ca ar fi cazul sa ne tiram de aici, suntem off-topic taaare, taaare
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@Mary
    Lucrul asta e valabil pentru o serie mai mare de website-uri, nu doar bloguri.
    Lucruri similare se intampla si pe directoarele web sau directoarele de articole. In functie de nisa de promovat, acelasi director il aproba sau nu.
    Acum ai de ales:
    1. Te pui sa "arati cu degetul" 100-1000 de astfel de cazuri, estimand un timp mediu de 10 minute + timpul la eventualele comentarii;
    2. Ii zici "sanatate taica" si treci mai departe.

Cand profilul tau e pe seo/promovare, parca se justifica cazul 1, adunant content pe site.
    Dar cand targetul tau este ridicarea unui site de "articole sportive", parca nu se justifica acel timp pierdut.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

ah nu, 1nesco, eu sunt comunicativa, n-am nici o problema sa discut despre 10 000 de cazuri daca interlocutorii sunt ok ca nu este eficient, sigur ca nu este, dar uite, facem conversatie

De cand promovez siteuri cu jocuri sunt obisnuita ca siteurile sa refuze linkuri, cand aud de "jocuri online" zici ca aud "spam, blackhat, keyword stuffing, aaaaa" ))) asa ca sunt sceptica in privinta linkurilor de genul asta, desi am bloggeri care imi accepta comentariile cu link, dar pentru majoritatea sunt comentator vechi, inca dinainte sa promovez vreun site. Pe .com e altfel, nu au preconceptii despre anumite nise, daca nu sunt adult sau drugs, esti bine primit dupa ce iti viziteaza siteul si vad ca este trusty.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu dupa ce v-am citit comentariile ...raman la parerea ( si trag concluzia) ca bloggerii romani mai trebuie sa se maturizeze. Si ca le este frica de "de furat" ca la majoritatea romanilor. Si repede striga .."hotul"

Puteti inchide topicul ..sa ne directionam catre alte subiecte.
    O s agasesc eu metode sa ies de la Akismet si sa continui comentariile ( decente si motivate) pe bloguri...
    Fara spam.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •